Tottenham-valmentaja ammentaa Netflix-draamasta PSV-ottelun alla: ”Olen oppinut sarjasta paljon”

Valioliiga-seura Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino ei ole helpossa tilanteessa. Jatkopaikka Mestarien liigassa on epätodennäköistä ja uuden stadionin viivästynyt rakennusprojekti vie jatkuvasti liian suuren huomion joukkuueelta. Argentiinalainen ammentaakin vaikeina aikoina suositusta Netflix-sarjasta.

MAINOS

Tottenham - PSV suorana lähetyksenä C Moren suoratoistopalvelussa tiistaina kello 22.00

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa C Moren asiantuntijoiden ennakointia tiistaina pelattavasta C-lohkosta.

Pochettino on suuri yhdysvaltalaisen Netflix-draama House of Cardsin fani. Vaikka Tottenhamin ympärillä on pitkin syksyä riittänyt paljon negatiivista, Pochettinon suosikkisarjan uusi tuotantokausi on antanut miehelle puhtia.

– Sarjan tapahtumat ja elämä jalkapalloseurassa muistuttavat toisinaan hyvin paljon toisiaan. Jalkapallosta on tullut hyvin poliittista ja se on suuntaus myös tulevaisuudessa. Sarja on fiktiota, mutta se voi kuvastaa erilaistakin liiketoimintaa, Pochettino sanoi Guardianin mukaan.

– Meillä on outo kausi käynnissä, mutta näytän iloiselta koska olen aloittanut uuden House of Cardsin tuotantokauden. Katsoin maanantaina kolme jaksoa. Olen oppinut sarjasta paljon ja suosittelen sitä.

Pochettinolla on riittänyt harjoituskauden alusta asti haasteita, joista monet liittyvät uuden stadionin viivästymiseen. Alun perin elokuussa avatuksi suunniteltu uusi pyhättö aukeaa tuoreimman tiedon mukaan aikaisintaan tammikuun puolivälissä.

Spurs kohtaa tiistaina Mestarien liigassa amerikkalaisen jalkapallon runtelemalla Wembleyn nurmella PSV:n tärkeässä B-lohkon ottelussa. Tottenham ja PSV tarvitsevat voiton toisistaan ja Barcelonan voittoa Interistä jatkopaikkahaaveiden säilymiseksi.

Tottenham on keskellä uuvuttavaa otteluruuhkaa. Tiistain PSV-ottelu on lontoolaisten neljäs yhdeksään päivään. Tämä näkyy myös sairastuvalla, sillä Pochettinon mukaan noin 18 tai 19 pelaajalla on vaivoja. Varmuudella tiistaina sivussa ovat ainakin Eric Dier, Mousa Dembélé ja Victor Wanyama

Lue myös:

    Uusimmat