Tosi-tv-tähti Jeffrey Lawman joutui olemaan erossa puolisostaan Sara Chafakista uuden ohjelman myötä: "Se oli tosi vaikeaa minulle ja Saralle"

3:02
Jeffrey Lawmanille oli rankkaa olla erossa puolisostaan.

Ex-missi Sara Chafakin kanssa seurusteleva tosi-tv-tähti Jeffrey Lawman lähti mukaan uutuusohjelmaan.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityssä julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat viidakkoon kilpailemaan haastetehtävissä.

He joutuvat asumaan parhaimmillaan kuukauden ajan hyvin alkeellisissa olosuhteissa keräten rahaa hyväntekeväisyysvoittopottiin.

Mukaan ohjelmaan lähti myös Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jeffrey Lawman.

– On kyllä rajua menoa alusta loppuun. Tosi siistiä ja pakko sanoa, että välillä pelotti, Lawman kertoo videolla ja luettelee häntä pelottavia asioita.

Mies myös oppi itsestään uusia puolia ohjelman kuvauksien aikana.

– Olen loppupeleissä aika avoin ihminen, vaikka olen ajatellut itseäni introvertiksi. Se yllätti minut ehkä eniten.

Lawman seurustelee vuonna 2012 Miss Suomeksi valitun Sara Chafakin kanssa. Ohjelman kuvauksien aikana pariskunta ei saanut pitää toisiinsa yhteyttä.

– Eka se teki aika huonoa, koska ei me olla oltu näin pitkää aikaa erossa. Sarallakin on ollut ohjelmia tuossa, mutta ei noin pitkää missä ei saisi olla puhelinta. Se oli tosi vaikeaa minulle ja Saralle. Kyllä siinä saattaa olla, että muutama kyynelkin tipahti reissun aikana.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja