Tosi-tv-ohjelmassa parisuhdettaan testannut pariskunta laittoi lusikat jakoon ja perui häänsä – etukäteen maksetuista juhlista koitui karvas tappio

4:53
Esikoistaan odottanut Vilma kertoi keväällä MTV Uutisille olevansa ahdistunut siitä, ettei isä saa jäädä sairaalaan synnytyksen jälkeen

Vilma ja Juuso saivat viime toukokuussa yhteisen lapsen. Nyt parisuhde päättyi eroon. 

Temptation Island Suomi -ohjelmassa peräti kaksi kertaa parisuhteensa testiin laittaneet Juuso ja Vilma ovat eronneet, molemmat ilmoittivat asiasta Instagram-tileillään.

Ex-pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, viime toukokuussa syntynyt Nella-tytär. 

Vilma paljasti Instagramin livelähetyksessä, että hän on tehnyt eroprosessia jo pidempään, vaikka erouutinen onkin tuore. Vilma kertoi pitämässään livessään, että asuvat nyt tyttärensä kanssa kahdestaan yli 100-neliöisessä vuokrarivitalossa. 

– Vuokra on tässä ihan jäätävän suuri. Pärjään kuitenkin tässä sen aikaa, kun saan kotihoidon tukea sekä korotettua lapsilisää. Lisäksi saan jonkin verran asumistukea. Ne kattavat about Juuson osuuden, Vilma toteaa videolla. 

Juuso kertoo omalla Instagram-tilillään asuvansa paraikaa ystäviensä nurkissa. 

Kaksi kertaa kihloissa

Seiska uutisoi viime vuoden syyskuussa, että pariskunnan oli tarkoitus mennä naimisiin joulukuussa ja häät oli tarkoitus kuvata Unelmahäät-ohjelmaan.

Pariskunnan häiden ajankohta siirtyi oletettavasti alunperin koronapandemian vuoksi, nimittäin Iltalehti uutisoi joulukuussa Vilman viettäneen polttareita ja häät olivatkin suunnitteilla vuodelle 2021. 

Pariskunta on ollut kaksi kertaa kihloissa, vuonna 2017 sekä uudestaan vuodesta 2019 alkaen, kun Juuso kosi puolisoaan Temptation Island Suomi -ohjelmassa.

Karvas tappio 

Vilma kertoi Instagramin livelähetyksessä häiden peruuntumisesta sekä vastasi kysymykseen, harmittaako häntä niiden peruuntuminen. 

– Joo tietenkin ja toisaalta ei, koska haluan mennä naimisiin vain kerran. 

Erästä seuraajaa kiinnosti tietää myös se, olisiko pariskunta edelleen yhdessä, jos olisivat ennättäneet mennä naimisiin. 

– Ei oltaisi, Vilma vastaa lyhyen ytimekkäästi. 

Vilma kertoo, että pariskunta oli maksanut jo häänsä.

– Ne maksoivat noin 10 000 euroa. Saatiin lopulta summasta noin 60 prosenttia takaisin, joten aika paljon häviölle mentiin.

"Kuraa niskaan"

Vilma totesi seuraajilleen, että ei voisi kuvitella tällä hetkellä uutta parisuhdetta. 

– En osaa edes ajatella vielä asiaa. Olen tehnyt sen päätöksen, että olen tänä vuonna yksin. Ei väliä, kuka kävelisi eteen. Haluan keskittyä vain itseeni ja Nellaan ja tähän meidän kuvion rakentamiseen.

– Ajatus siitä, että olisi jonkun toisen kanssa on aika kamala, Vilma jatkaa. 

Vilma julkaisi kaksi päivää sitten Instagram-tilillään kuvan, jossa Juuso pitää sylissään tytärtään hiekkalaatikolla. 

– Mun perhe, aina. Olen niin onnellinen, että pystytään olla näin,  ja tarjoamaan Nellalle kokemuksia myös yhdessä. Ja tämä jatkuu, ollaan suunniteltu reissuja korkeasaareen yhdessä (toivottavasti jo tänä kesänä). 

Vilma kertoo Juuson saaneen paljon negatiivisia viestejä. 

– Juuso on musta saanut vähän liikaa kuraa niskaa, ja se satuttaa mua tosi paljon. Juuso rakastaa Nellaa yli kaiken enkä vois toivoa hänelle parempaa isää. Musta se kertoo paljon ihmisestä.

– Kaikki on hyvin täällä, vaikka vaikea ajanjakso on tietenki edessä, hän lopetti kirjoituksensa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja