Toronto-pomo avaa Kasperi Kapasen kauppaamisen syitä – "Tämä ei liity mitenkään siihen"

3:39
Videolla kuvaa yön NHL-kierrokselta.

Toronto Maple Leafs kauppasi tiistaina Kasperi Kapasen Pittsburgh Penguinsin riveihin. Toronton GM Kyle Dubas avasi The Athleticille kaupan syitä.

Kasperi Kapanen kaupattiin Pittsburghin riveihin osana suurempaa pelaajakauppaa. Kaudesta 2015-16 lähtien Torontoa edustanut Kapanen palaa näin ollen seuraan, joka varasi hänet kesän 2014 varaustilaisuudessa.

Toronton GM Dubas kertoo, että Kapasen kauppaamisen syyt ovat pelkästään taloudelliset. 3,2 miljoonan dollarin vuosiansioista nauttivan Kapasen kauppaamisen myötä Toronton palkkakattoon vapautuu tilaa pelaajamarkkinoita varten.

– Ilman joustavuutta tai tilaa tehdä niin vapaasti, mahdollisuutemme olisivat olleet todella rajoitettuja. Tämä avaa meille hieman enemmän tilaa, Dubas selventää The Athleticin haastattelussa.

Kapanen ehti pelata Torontossa 202 NHL-ottelua tehoin 41+49. Kapanen onnistui vakiinnuttamaan paikkansa Toronton kovassa miehistössä vasta kahden edelliskauden aikana, mutta kärkiketjuihin ei suomalaistähdellä ollut juurikaan asiaa.

Dubas vakuuttaa, ettei Kapasen kauppaaminen tarkoita sitä, että Toronto olisi ollut jollain tasolla pettynyt suomalaistähden otteisiin.

– Tämä ei liity mitenkään siihen, mitä ajattelimme hänen mahdollisuuksistaan yltää potentiaalinsa tai mihinkään muuhunkaan. En usko, että Kasperi on yltänyt vielä potentiaaliinsa. Uskon, että hänellä on vielä paljon tilaa kehittyä ja kasvaa pelaajana, Dubas selventää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja