Paljastus: Kasperi Kapasta istutetaan Sidney Crosbyn tai Jevgeni Malkinin rinnalle – suomalaishyökkääjältä mehukkaita kommentteja

4:21
Katso videolta Kasperi Kapasen edellinen NHL-maali ja samaisen ottelun tappelu, johon hän osallistui.

Pittsburgh Penguinsin GM Jim Rutherford on paljastanut kaavailevansa Kasperi Kapasta NHL-seuransa kärkiketjuihin. Pittsburghiin Torontosta juuri siirtyneen suomalaishyökkääjän rinnalla olisi tällöin osastoa jääkiekon kovimmasta tähtikatraasta: Sidney Crosby tai Jevgeni Malkin.

Rutherford kertoi, että Kapanen voisi parantaa pelityylillään Pittsburghin kahta ensimmäistä ketjua, mikä tarkoittaisi pelaamista kanadalaisen Crosbyn tai venäläisen Malkinin rinnalla. Nopeana luistelijana ja silkkikätisenä pelimiehenä tunnettu Kapanen on näistä sanoista luonnollisesti innoissaan.

– Se on hyvin positiivinen juttu. Se fakta, että he ajattelevat, että voin olla yhdessä noista paikoista, on suuri kunnia minulle. Pelaisin yhden tai kahden maailman parhaimmista jääkiekkoilijoista kanssa, Kapanen sanoi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Kapanen kertoo jo käyneensä keskusteluja Pittsburghin GM Rutherfordin ja päävalmentaja Mike Sullivanin kanssa. Kummankin viestit olivat positiivisia.

– Hekin ovat innoissaan saadessaan minut. Minusta tuntuu, että sovin rooliin todella hyvin. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo joukkueelle tullessaan.

Juuri Pittsburgh varasi aikoinaan Kapasen ensimmäisellä kierroksella NHL:ään ja suomalaishyökkääjä otti Penguinsin organisaatiossa ensiaskeleensa Pohjois-Amerikassa. Kapasen sopimus Pittsburghin kanssa ulottuu kesään 2022, ja hänen oikeutensa pysyvät seuralla myös sopimuksen päättyessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja