Mainos

Tori Spelling: Voodoo muutti elämäni suunnan

Tori Spelling paljastaa turvautuneensa elämänsä vaikeina hetkinä mustaan magiaan. Henkimaailmaan liittyviä asioita nähdään myös illan Tori & Dean -jaksossa.

Ensimmäisen kerran raastavista perhesuhteista kärsivä Tori hakeutui voodoopapitar Mama Lolan pakeille, kun äidin varjo tuntui laskeutuneen liian painavasti hänen elämänsä ylle. Hän kertoo kokemuksistaan kirjassaan sTORI Telling.

Tori toivoi mustan magian voivan "puhdistaa" hänet ja poistaa äidin mukanaan tuomat negatiiviset energiat, missä voodoopapitar onnistuikin.

Entinen Beverly Hills 90210 -tähti muistelee kirjassaan muun muassa sitä, kuinka Mama Lola uhrasi kirousta murtaessaan kanan hänen silmiensä edessä, ja tuhri hänen otsansa sen verellä. "Puhdistuksen" jälkeen Tori koki elämänsä suunnan muuttuneen täysin.

Myöhemmin Tori on vieraillut newyorkilaisen voodoopapittaren luona muun muassa ennen toisen lapsensa syntymää. Vaikean äitisuhteensa traumatisoima Tori pelkäsi, että tuleva vauva olisi tyttö ja että hän tulisi toistamaan tyttären kanssa samat virheet, jotka oma äiti teki aikoinaan hänen kanssaan.

Tori & Dean -sarjan sunnuntain jaksossa Torin syntymäpäivät lähestyvät, mutta juhlien järjestelyssä tulee mutkia matkaan. Naamiaiskutsuilla nähdään myös meedio, joka aistii henkiä sekä salaperäisiä asioita.

AVA-kanavalla lauantaina 28.4. kello 22.00.

AVA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.