Tori Spelling: Muut Beverly Hills -tähdet vihaavat minua

Suosikkisarja Tori & Deanin tähtönen Tori Spelling ei ole entisten työtovereidensa suosiossa. Nainen kertoo Rayn Seacrestin radiohaastattelussa entisten Beverly Hills 90210 -kollegoiden nykyisin jopa vihaavan häntä.

Donna Martinia ysärihitissä näytellyt Spelling myöntää välien sarjan muihin esiintyjiin olevan surkeat. Ainoastaan Kellyn roolissa nähdyn Jennie Garthin kanssa hän kertoo olevansa edelleen "kaveri".

Kaikkein tulehtuneimmat välit Spellingillä on Beverly Hills 90210:n tummakutriseen kaunottareen Tiffany Thiesseniin, jonka tunteet häntä kohtaan ovat hyisen kylmät.

– Tiffany ei edes puhu minulle. Hän vihaa minua, Spelling tilittää.

Nykyisin kaksilapsisen perheensä arjesta kertovan reality-sarjan tähtenä nähtävä Tori uskoo myös muiden entisten kollegoiden välttelevän, sillä häntä ei kutsuttu Ian "Steve" Zieringin viime kesänä tanssittuihin häihin. Muut Beverly Hills -sarjan starat sen sijaan olivat paikalla.

– Kaikki entiset näyttelijäkollegani vihaavat minua! Tori vuodattaa.

Aina asiat eivät sentään ole olleet aivan näin huonosti. Spelling muistelee sarjan näyttelijöiden olleen todella hyviä ystäviä ohjelmanteon aikoihin 1990-luvulla. Jopa niin hyviä, että työtovereiden kesken koettiin läheisempiäkin hetkiä.

– Kaikki sarjan näyttelijät harrastivat seksiä toistensa kanssa, se oli melko intensiivistä, hän kertoi USA Todaylle antamassaan haastattelussa.

Vastanäyttelijä Brian Austin Greenin kanssa Torilla oli nuorena myös lyhyt romanssi ja kaksikko oli sarjanteon aikaan todellinen hittipari. Muut Beverly Hills -tähdet olivat myös juhlimassa Spellingin ja ex-mies Charlie Shanianin häitä.

Nykyiset ongelmat alkoivatkin Torin mukaan siitä, kun hän päätti erota aviopuolisostaan vain 14 avioliittokuukauden jälkeen vuonna 2006. Syynä eroon oli toinen mies, Dean McDermott, jonka kanssa Tori avioitui neljä viikkoa eronsa jälkeen vuonna 2006.

Entiset näyttelijäkollegat eivät ole ainoita, joiden kanssa Torin sukset ovat menneet ristiin. Naisen välit omaan äitiin olivat nimittäin pitkään katkolla, vaikkakin nykyisin tilanteen kerrotaan olevan jo parempi.

Tori & Dean AVAlla sunnuntaisin klo 21.00 ja pikauusintoina maanantaisin klo 22.00.

(AVA)

Kuvat: Getty Images

Lähteet: Nydailynews.com, Abcnews.go.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja