Tori ja Dean: Suhteen kautta suurperheeksi

AVAn suosikkipari Tori ja Dean elää suloista hullunmyllyä neljän lapsen kanssa. Pettämisestä alkanut suhde kukoistaa, mutta mustasukkaisuuttakin on ilmassa.

1990-luvun teinisarjasta, Beverly Hillsistä, julkisuuteen ponnahtanut näyttelijä Tori Spelling synnytti elokuussa hänen ja aviomies Dean McDermottin neljännen yhteisen lapsen. Poikavauvan ikäero edelliseen jälkeläiseen ei jäänyt suureksi, sillä Spelling tuli raskaaksi vain kuukausi Hattie-vauvan syntymän jälkeen.

– Voin kumota vanhat uskomukset siitä, ettei voi tulla raskaaksi, jos imettää, tähti nauroi Today-show'n vieraana.

Spelling myönsi, että lapsi sai alkunsa, koska vaaleaverikkö ei halunnut miehensä kuvittelevan, että lapsen synnyttyä petipuuhat loppuisivat.

– En halunnut hänen ajattelevan, että seksielämä menisi alamäkeä, joten tässä ollaan. Nyt niitä on neljä.

Kulissien takaista epävarmuutta

Spellingin epävarmuus miehestään, johtuu nykyään onnellisen perheen alkutaipaleesta, joka oli kaikkea muuta kuin idyllinen. Sekä Spelling että McDermott olivat naimisissa tahoillaan ihastuessaan toisiinsa Mind Over Murder -elokuvan kuvauksissa ja tämä on tuonut julkkissuhteeseen ongelmia – mustasukkaisuuden muodossa.

– Historiamme huomioon ottaen huolestun usein siitä, että Dean pettäisi minua. Jos puhelin soi ja se on tytön ääni, minun täytyy kysyä, pettääkö hän minua, Spelling kirjoitti kirjassaan Uncharted TerriTORI.

– Dean ei ole koskaan ollut muuta kuin rakastava ja hän sanoo yhä uudelleen ja uudelleen, ettei koskaan tekisi niin. Syvällä sisimmissäni uskon häntä, mutta en voi estää itseäni. Jostain syystä minun on pakko syyttää häntä pettämisestä.

Spellingin mielestä kirjasta otetut lainaukset eivät kuitenkaan ole niin vakavia kuin, miltä kuulostavat.

– Olen normaali tyttö ja me huolehdimme tuollaisesta. Tytöt ovat sellaisia, he ovat mustasukkaisia, Spelling kertoi Ryan Seacrestin haastattelussa.

– Naisten kanssa pitää käsitellä tätä asiaa jatkuvasti. Sitä sattuu. Me olemme mustasukkaisia. Olemme, mitä olemme, tähti kuittaa.

Julkkisparin elämää voit seurata -sarjassa AVAlla. Sarja jatkuu 6.9. klo 18.05 uusin, kuudennen tuotantokauden jaksoin.

AVA

Lähteet: realityworld.com, toofab.com

Kuvat: Splash News, AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja