TOP 15: Kuulutteko yhteen? Tunnista merkit!

Mistä tiedät, onko hän sielunkumppanisi? Tarkista lista ja saatat varmistua siitä, onko hän sinulle Se Oikea.

Vaikka olisit hulluna johonkin ihmiseen, saattaa olla vaikeaa arvioida, onko hän juuri Se Oikea. Mistä tiedät, ettet ole vuoden tai kymmenen päästä eri mieltä? Jokaisella on sitoutumiselleen ja suhteelleen omat kriteerinsä. Allaolevasta listasta voit tarkistaa, olisiko kumppanisi ja sinun välillä aineksia läpi elämän kestävään rakkaustarinaan!

Tietenkään rakkaasi ei tarvitse täyttää joka kohtaa ollaksesi varma suhteenne laadusta – mutta jos useimmat seuraavista asioista täyttyvät, olet tavannut jonkun hyvin erityisen.

1. Kerrot hänelle asioita, joita et kerro muille. Ei siis parin viinilasillisen jälkeen, vaan että todella haluat kertoa hänelle intiimejä yksityiskohtia elämästäsi. Se tarkoittaa, että luotat häneen – mikä on oleellinen osatekijä menestyvää pitkäaikaista rakkautta ajatellen.

2. Annat hänen nähdä sinut heikkona hetkenä. On helppoa olla iloinen jonkun kanssa, kun elämä tuntuu hyvältä. Entä sitten, kun sinulla ei pyyhi niin hyvin? Haluatko nähdä hänet, kun sinulta on evätty palkankorotus, lemmikkisi on menehtynyt tai sinulla on muuten vaan huono päivä? Hänen tulisi tuoda sinulle lohtua vaikeina aikoina – ja päinvastoin.

3. Kunnioitat häntä. Et halua muuttaa hänen perusolemustaan. Hänessä saattaa olla asioita, jotka ärsyttävät sinua päivittäin: hän haluaa välttämättä käyttää reikäistä suosikkipaitaansa, hän syö muroja päivälliseksi, hän katsoo edelleen piirrettyjä lauantai-aamuna – mutta pidät hänestä. Niin helppoa ja yksinkertaista.

4. Haluat hänen tapaavan vanhempasi. Olet ylpeä hänestä ja haluat näyttää hänet perheellesi – eli et enää halua keksiä tekosyitä kumppanillesi, miksi hän ei voisi tulla käymään.

5. Voit kuvitella viettävänne tulevaisuutenne yhdessä. Sinun ei tarvitse välttämättä pohtia kumman sukunimi otetaan käyttöön, mutta mietitkö joskus, millaista teidän yhteinen elämänne olisi?

6. Et pelkää olla eri mieltä hänen kanssaan. Tiedät, että vaikka riitelette, hän kuuntelee eikä torju sinua. Hän ottaa sinut vakavasti silloinkin, kun tietää sinun olevan väärässä.

7. Haluat selvittää suurimmat erimielisyytenne. Jos teillä on ratkaisevia erimielisyyksiä, jotka vaikuttaisivat yhteiseen tulevaisuuteenne – kuten eri mielipiteet rahankäytöstä tai perheen perustamisesta – haluat selvittää ne hänen kanssaan ja uskot teidän pääsevän molempia tyydyttävään lopputulokseen.

8. Nauratte yhdessä. Nauru on yksi elämän yksinkertaisimmista iloista, joten teidän tulisi ehdottomasti saada toisenne repeämään naurusta.

9. Tunnet uskomattoman paljon vetoa häneen. Fyysinen kemia on kiistattoman tärkeä ainesosa terveessä parisuhteessa. Entä jos hän ei ole klassisen kaunis/komea tai sinun tavallista "tyyppiäsi"? Siinä vielä parempi todiste sille, että hän on Se Oikea.

10. On ihan ok olla hiljaa hänen läheisyydessään. Sinun ei tarvitse täyttää hiljaisia hetkiä välillänne höpöttelemällä tai keksimällä tekemistä. Sen sijaan sinulla on helppo ja mukava olo.

11. Olet oma itsesi hänen seurassaan. Sinusta ei tunnu siltä että sinun olisi sensuroitava ajatuksiasi; et ole vaivautunut tai levoton.

12. Tarvitset häntä sopivissa määrin. Kaipaat häntä, mutta et liikaa. Kaipaus on ihan hyvä juttu, mutta liika toisessa roikkuminen ei ole hyväksi.

13. Sinun ei tarvitse olla mustasukkainen. Sinun puolestasi hän saa mennä ulos ystäviensä kanssa, vaikka he olisivatkin vastakkaista sukupuolta. Annatte toistenne pitää omankin elämänsä ja harrastuksensa.

14. Sinusta tuntuu, että hän tekee sinusta paremman ihmisen. Hän tekee sinusta fiksun, hauskan, viehättävän, luovan – kuin paremman version itsestäsi. Sinusta tuntuu että hän tuo parhaat puolesi esiin ja kehuu parhaimpia puoliasi.

15. Hän yksinkertaisesti ymmärtää sinua. Joskus se on niin yksinkertaista. Sinusta tuntuu, että hän ymmärtää sinua siltäkin osin, mitä et osaa selittää tai eritellä. Se on lämmin, mukava tunne – jollainen sinulla tulisi olla ihmisen kanssa, jonka kanssa aiot jakaa elämäsi.

Lähde: Yourtango.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja