Toni Kohonen valitti käräjäoikeuden tuomiosta – pelaajalegendan ja Manse PP:n riitely jatkuu hovioikeudessa

Entisen pesäpalloilijan Toni Kohosen ja Manse PP:n riita-asian käsittely jatkuu hovioikeudessa. Pirkanmaan käräjäoikeudesta kerrotaan, että Kohonen on jättänyt oikeuden ratkaisusta valituksen.

Kohosen ja Mansen riita on seurausta vuoden takaisista tapahtumista, kun Manse erotti Kohosen seuran miesten joukkueen pelinjohtajan paikalta maaliskuussa ennen kauden alkua.

Pirkanmaan käräjäoikeus katsoi Kohosen irtisanomisen perusteettomaksi, mutta näki seurajohdon toimet sopimuksen päättämiseksi asianmukaisina. Manse tuomittiin korvaamaan Kohoselle 15 300 euroa perusteettomasta irtisanomisesta. Kohonen oli vaatinut Manselta 120 000 euron korvauksia.

Myös Kohonen joutui maksumieheksi, sillä pesäpallolegenda velvoitettiin maksamaan seuran yli 36 000 euron oikeudenkäyntikulut kokonaisuudessaan. Kohosen katsottiin aiheuttaneen vaatimuksillaan tarpeettoman oikeudenkäynnin.

Pirkanmaan käräjäoikeudesta kerrotaan Kohosen jättäneen oikeuden ratkaisusta valituksen. Manse PP.llä on 8. huhtikuuta asti aikaa tehdä asiassa vastavalitus.

Lue myös:

    Uusimmat