Tommola haastaa ehdokkaat, Mikko jätti shampoon, tragedia jääkiekkokaukalossa – luitko jo nämä jutut?

Vuosi 2023 lähestyy loppuaan, mutta vietetään nyt ensin joulua!  MTV Uutiset kokoaa jokaviikkoisessa uutiskirjeessä viikon kiinnostavimmat, tärkeimmät tai erikoisimmat uutisjutut ja -videot. 

Tällä viikolla keskitymme siihen, miten joulusta tulee paras mahdollinen, mutta mahtuu mukaan paljon muutakin. 

Tiesitkö esimerkiksi, miten presidenttiehdokkaat rakastavat ja mistä he jättäisivät mieluiten kertomatta? Muun muassa nämä selviävät Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjasta. 

MTTV Uutiset selvitti myös, mitä tapahtuu, jos jättää shampoon yli kymmeneksi vuodeksi. Tällä viikolla ovat puhuttaneet myös MM-ralli, jääkiekko ja Ensitreffit alttarilla. 

Hjallis Harkimo syö joka joulu tätä erikoislaatuista kalaherkkua

Hjallis Harkimon joulupöydässä on aina syöty erikoislaatuista lipeäkalaherkkua, Harkimo kertoo Mika Tommolan erikoishaastattelussa.

Harkimon haastattelu on osa Vaaleihin Tommolan kanssa -sarjaa, jossa kevennyksistä tuttu Mika Tommola haastattelee kaikki presidenttiehdokkaat erilaisista asioista. 

Kenen "omalaatuisen" ystävän Jutta Urpilainen esittelee Mikalle? Entä mitä tapahtuu, kun Lempäälän hevikukko Jussi Halla-aho viedään bändikämpälle? Kaikki jaksot nyt MTV Katsomossa

Minkä asteisena kinkku uunista ulos? Ohje mehevistä mehevimmän kinkun paistoon

Kinkun oikea kypsyysaste jakaa usein mielipiteet: mihin asteeseen kinkku pitäisi paistaa? 

Huomenta Suomen viikonlopuista tutut juontajat Niina ja Lore Backman perehtyivät kinkunpaiston saloihin ja paistoivat kinkun omassa keittiössään.

Lue koko artikkeli täältä.

Joulun parhaat ruokaohjeet – nappaa reseptit!

Joulukinkku, laatikot, graavilohi ja muut kalapöydän herkut, kasvislisukkeet, kakut ja makeat joulujälkkärit! MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen reseptipankista löydät joulun parhaat ruokaohjeet ja viime hetken vinkit. 

Kaikki ohjeet löydät täältä.

Lemmikinomistajat, huomio! Eläinlääkäri muistuttaa jokajouluisesta vaaranpaikasta

Joulu on enimmäkseen riemukasta rauhoittumisen aikaa, mutta lemmikeille ihmisten jouluvietto aiheuttaa erilaisia vaaroja. 

Eläinlääkäri listaa, mitkä asiat lemmikkitalouksissa tulisi ottaa joulun aikaan huomioon. 

Mikko ei ole pessyt hiuksiaan shampoolla kymmeneen vuoteen 

Joensuulaiseen Mikko Linnolahden 50, hiukset alkoivat rasvoittua voimakkaasti jo murrosikäisenä. Kun Mikko jätti shampoon ja siirtyi hiusten vesipesuun, tapahtui muutos parempaan miehen mukaan parissa viikossa. 

Nyt mies ei ole pessyt hiuksiaan shampoolla kymmeneen vuoteen. Miten ihotautilääkäri kommentoi?

Eija-Sinikka lähetti "jouluherkun" juontajille – aiheutti pahoinvointia

Eija-Sinikka lähetti Torniosta asti Huomenta Suomen lähetykseen Niina ja Lore Backmanille ruotsalaista "jouluherkkua", hapansilakkaa, maistettavaksi. Juontajat ottivat haasteen vastaan ja testasivat pahanhajuisen perinneruoan. 

Avarnin vartijat pieksivät miestä metsässä – näin julmuutta seliteltiin poliisille

Pääkaupunkiseudulla toimineita turvayhtiö Avarnin järjestyksenvalvojia koskevassa suuressa väkivaltarikosvyyhdissä on tullut jälleen julki uutta, järkyttävää videomateriaalia.

Syytettyjen itsensä kuvaama haalarikameratallenne paljastaa, miten pyörävarkaaksi epäilty mies raahattiin Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan metsikön laitaan pahoinpideltäväksi. 

Lue koko juttu täältä

Venäjän kaksoiskansalainen urkki tuhansien ihmisten tietoja HUSissa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä paljastuneen laajan urkinnan taustalla on Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen. Henkilö on kertonut motiivikseen silkan uteliaisuuden, mutta KRP selvittää yhä, kävikö epäilty tuhansien ihmisten tietoja läpi silkasta kiinnostuksesta. 

HUSin työntekijä oli tehnyt luvattomia hakuja väestötietojärjestelmään ja HUSin potilastietojärjestelmään yli kolmen vuoden ajan.

Lue koko juttu täältä.

Costello Hautamäeltä vihje Popedan uudesta solistista

Popeda jatkaa musiikkimatkaansa uuden laulajan kanssa tammikuussa 2024. Yhtyeen kitaristi Costello Hautamäki kertoi MTV Uutisille, millä perusteilla solisti on valittu. 

Salkkarit-tähti vieraili Töllötuomareissa – arvioi, kuinka Ensitreffit-pareille käy 

Töllötuomarit-sarjassa vierailleesta ex-Salkkarit-tähti ja median monitoimimies Tero Tiittasesta paljastui todellinen Ensitreffit alttarilla -fani. Katso keiden hän uskoo pysyvän yhdessä ja keiden ei?

Hulvaton video! Näin Jutta Urpilainen reagoi vanhaan lauluvideoonsa

Jutta Urpilaiselle näytetään a Ehdokkaat vs. Google -ohjelmassa video hänen vuosien takaisesta esiintymisestään. Videolla lukioikäinen Urpilainen esiintyy Kokkola TV:ssä lauluyhtyeensä kanssa. 

11-vuotias poika kuoli: Jääkiekkoharjoituksissa kohtalokas onnettomuus

Yksi vuoden ehdottomasti traagisimmista urheilu-uutisista on 11-vuotiaan jääkiekkoilijan kuolema Kanadassa. 

Poika kuoli saatuaan kiekon kaulaansa jääkiekkoharjoituksissa.

Lue koko juttu täältä.

Sihvonen kiehuu: JYP ylitti rajan – "Kyse sairaasta mielikuvituksesta"

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tyrmää täysin JYPin päävalmentajalleen Jukka Rautakorvelle antamat potkut. Sihvosen mukaan JYP on nyt täydellisellä tuuliajolla ja sen puheenjohtaja Jukka Seppänen on suorastaan sekaisin. 

Lue koko juttu täältä

Kommentti: Tässä on MM-rallin kohutun pisteuudistuksen käsittämättömin yksityiskohta

Rallin MM-pisteitä jaetaan ensi kaudella uuden, varsin monimutkaisen formaatin mukaisesti. Muutostarve oli lajin viime vuosien kehityssuunnan vuoksi ilmeinen, mutta aivan kaikki ei mennyt putkeen. Pelkäävätkö lajipäättäjät Kalle Rovanperää? kysyykin MTV Urheilun Mikko Hyytiä.

Lue koko juttu täältä.

Lue myös:

    Uusimmat