Huomenta Suomessa ryhdyttiin kinkunpaistopuuhiin. Nappaa videolta vinkit joulukinkun paistamiseen.
Sujuuko sinulta jo kinkunpaisto? Huomenta Suomen viikonlopuista tutut juontajat Niina ja Lore Backman perehtyivät kinkunpaiston saloihin ja paistoivat kinkun omassa keittiössään.
Katso täältä kirjalliset ohjeet: Kinkun paisto: Pienen joulukinkun paistaminen – helpot ohjeet
Lore muistutti, ettei kinkkua tule koskaan kypsentää jääkaappikylmänä. Avuksi kinkun lämpötilan sisälämpötilan ja kypsyyden arviointiin tarvitaan lihalämpömittari.
– Pitää saada sisälämpötila jääkaappikylmästä kymmeneen asteeseen, ja sitten se voidaan laittaa uuniin yön ajaksi.
Loren paistamaa joulukinkkua maisteltiin seuraavana aamuna Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä.
– On mehukasta, jösses!