Mainos

Tomi Metsäkedon kassi:

- 7 pientä luumutomaattia - rucolaa - kassler-lihaa - tonnikalafile - 3 jalopenoa - mozzarella-juustoa - mustikoita

Harri Syrjäsen ja Tomi Metsäkedon menu:

Rucola-mustikkasalaatti

nippu rucolaa 2 rkl mustikkaa 1 rkl punaviinietikkaa 1 dl oliiviöljyä 1 chili

Laita mustikat, etikka sekä öljy astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla. Paahda chilin pinta avoliekillä, kuori ja halkaise. Sekoita mustikka-vinegretti sekä rucola ja laita paahdettu chili päälle.

Grillattua kassleria

200 g possun kassleria 1 iso uuniperuna

barbequr-kastike:

1 rkl ketsuppia 1 tl sinappia 1 tl hunajaa 1/4 sipulia pätkä chiliä suolaa pippuria

Sekoita juoksevat aineet keskenään. Pilko sipuli ja chili hienoksi ja lisää joukkoon. Mausta. Pyörittele kassleri kastikkeessa ja grillaa. Leikkaa peruna ranskalaisiksi ja paista öljyssä.

Mustikkamuffinssi

1 dl vehnäjauhoja 50 g voita 50 g sokeria 2 rkl mustikoita ripaus leivinjauhetta

Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja laita vuokaan. Paista uunissa15 min. 220 c:ssa.

Mustapippuripaneerattu tonnikala

100 g tonnikalaa 1 rkl mustapippuria rouhittuna 3 kirsikkatomaattia pala mozzarellaa rucolaa

Pyörittele tonnikala pippurissa ja paista kevyesti. Sekoita loput ainekset keskenään salaatiksi ja mausta oliivi öljyllä.

Tonnikalasalaatti

100 g tonnikalaa 1 mozzarella rucolaa basilikaa 3 kirsikkatomaattia

Grillaa tonnikala ja pilko loput ainekset. Leikkaa tonnikala kuutioiksi ja sekoita ainekset salaatiksi. Kaada päälle oliiviöljyä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.