Tomi Metsäkedon kassi:

- 7 pientä luumutomaattia - rucolaa - kassler-lihaa - tonnikalafile - 3 jalopenoa - mozzarella-juustoa - mustikoita

Harri Syrjäsen ja Tomi Metsäkedon menu:

Rucola-mustikkasalaatti

nippu rucolaa 2 rkl mustikkaa 1 rkl punaviinietikkaa 1 dl oliiviöljyä 1 chili

Laita mustikat, etikka sekä öljy astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja sokerilla. Paahda chilin pinta avoliekillä, kuori ja halkaise. Sekoita mustikka-vinegretti sekä rucola ja laita paahdettu chili päälle.

Grillattua kassleria

200 g possun kassleria 1 iso uuniperuna

barbequr-kastike:

1 rkl ketsuppia 1 tl sinappia 1 tl hunajaa 1/4 sipulia pätkä chiliä suolaa pippuria

Sekoita juoksevat aineet keskenään. Pilko sipuli ja chili hienoksi ja lisää joukkoon. Mausta. Pyörittele kassleri kastikkeessa ja grillaa. Leikkaa peruna ranskalaisiksi ja paista öljyssä.

Mustikkamuffinssi

1 dl vehnäjauhoja 50 g voita 50 g sokeria 2 rkl mustikoita ripaus leivinjauhetta

Sekoita ainekset tehosekoittimessa ja laita vuokaan. Paista uunissa15 min. 220 c:ssa.

Mustapippuripaneerattu tonnikala

100 g tonnikalaa 1 rkl mustapippuria rouhittuna 3 kirsikkatomaattia pala mozzarellaa rucolaa

Pyörittele tonnikala pippurissa ja paista kevyesti. Sekoita loput ainekset keskenään salaatiksi ja mausta oliivi öljyllä.

Tonnikalasalaatti

100 g tonnikalaa 1 mozzarella rucolaa basilikaa 3 kirsikkatomaattia

Grillaa tonnikala ja pilko loput ainekset. Leikkaa tonnikala kuutioiksi ja sekoita ainekset salaatiksi. Kaada päälle oliiviöljyä.

Lue myös:

    Uusimmat