Tomaattisilakat

  • 500 g silakkafileitä
  • 1-2 sipulia tai nippu kevätsipulia
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • ripaus sokeria
  • musta- tai valkopippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • tilliä

Levitä silakkafileet voipaperin päälle ja mausta hienonnetulla tillillä, pippurilla ja suolalla. Kietaise rulliksi. Levitä osa hienonnetusta sipulista vuoan pohjalle, lado päälle silakat, ripottele loput sipulit silakoiden päälle.

Jauha päälle myllystä pippuria ja ripottele pinnalle tilliä. Terästä tomaattimurska pyreellä ja kaada silakoiden päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 1/2 tuntia. Tarjoa silakat lämpimänä tai kylmänä keitettyjen perunoiden, krassikurkkujen ja leivän kera. Voit kypsentää silakat myös mikrossa (10-12 min.) tai liedellä laakeassa kasarissa miedolla lämmöllä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja