Tom joutui Facebook-huijarin kohteeksi, alkoi pilailla tämän kustannuksella – hulvattomasta keskustelusta nettihitti

2:59

Brittimies joutui Facebook Messengerissä verkkohuijarin uhriksi, mutta keskustelu ei sujunut aivan huijarin haluamalla tavalla. "Uhri" alkoi nimittäin pilailla hänen kustannuksellaan.

VIDEO: Tästä syystä tökerötkin rahahuijaukset onnistuvat!

Kun brittiläinen Tom Sheerin sai Facebookissa viestiä huijarilta, hän päätti pitää hiukan hauskaa tämän kustannuksella – ja huijata tätä takaisin. Liverpoolissa asuva mies kertoo Facebookissa kuluttaneensa jopa kaksi tuntia huijarin kanssa jutellen.

Huijausviestejä Tom kertoo saaneensa aiemminkin ja vastanneensa niihin samaan tyyliin.

– Olen vastannut menneisyydessä muutamille, jotka ovat aika nopeasti tajunneet, että pilailen heidän kustannuksellaan. Mutta tämä oli määrätietoinen, joten ajattelin, että jos pidän hänet koukussa, silloin hänellä on vähemmän aikaa huijata muita ihmisiä, Tom selittää Bored Pandalle.

Ainakin hyvät naurut Tom sai, kuten myös kaikki tuhannet ihmiset, jotka ovat nähneet keskusteluketjun Tomin jaettua sen Facebookiin.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin keskustelu lähti liikkeelle

Tuntematon henkilö lähetti Facebook Messengerissä Tomille viestiä selittäen, että hän on ottanut tähän yhteyttä "Facebookin toimitusjohtajan" käskystä. Tom oli nimittäin "voittanut arvonnassa" 1,2 miljoonaa sekä uuden Jeep-auton.

– Haluan tietää, oletko valmis hakemaan voittosi noudattamalla minun ohjeita ja sääntöjä saadaksesi voittosi, mies sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tom pyytää miestä lähettämään jopa kuvan voitoista – joka on kasa käteistä pahvilaatikossa. Kysymykseensä miksi, Tom ei saa kuitenkaan vastausta. Sen sijaan hakkeri selittää, että lähetys toimitetaan hänen ovelleen.

– Jos en ole kotona, jättävätkö he sen naapurille. Saatan olla ulkona, sillä teen paljon hyväntekeväisyystyötä paikallisten prostituoitujen kanssa, mutta en haluaisi jäädä ilman palkintoani, se raha voisi korvata monia menetettyjä hampaita, Tom vastaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarvitaan rahaa, jotta palkinto voidaan toimittaa

Huijari pyytää seuraavaksi Tomin yhteystietoja sekä prostituoitujen osoitetta. Tom antaa tiedot, mutta selittää, ettei hänellä ole tällä hetkellä puhelinnumeroa, koska puhelin on varastettu.

Kun huijari kysyy miehen ikää, hän sanoo olevansa "39 juuri nyt, mutta olin ennen 27".

Seuraavaksi huijaus eteneekin varsin tutulla kaavalla. Tomin täytyy siirtää rahaa, jotta palkinto voidaan toimittaa hänen kotiovelleen. Summa on 500 puntaa eikä Tom saa itse ottaa yhteyttä toimitusyritykseen.

Tom kuitenkin heittäytyy tyhmäksi ja ihmettelee, onko hänen lähettinsä Clarence sairastunut taas parvovirukseen (jota tavataan yleensä koirilla) ja voiko summan maksaa Tescon klubikortilla.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Luulin, että sanoit, että minun pitää ilmoittaa jollekin"

Paikoitellen jopa huijarilla meinaa mennä hermo, mutta vihdoin Tom väittää olevansa matkalla Western Unioniin tekemään tilisiirtoa. Sitten mies kysyy, onko ok, jos Biff tulee mukaan?

Huijarin mukaan "turvallisuussyistä" voitosta ei kuitenkaan saa kertoa kenellekään, ei yksittäisille ihmisille eikä ryhmille.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Luulin, että sanoit, että minun pitää ilmoittaa jollekin, kerroin paikalliselle sanomalehdelle! He tulevat 19.00 ottamaan kuvia ja minusta otetaan kuva Johnny Vegasin ja Jimmy Corkhillin kanssa, mitä teen? En halua riskeerata palkintoani, Tom kirjoittaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tom myös tiedustelee, voiko hän maksaa summan vietnamin dongeilla ja sitten kertoo, ettei hänellä ole tarpeeksi rahaa, kun kaupasta tulikin ostettua vähän kalliimpaa kinkkua.

Keskustelu loppuu lopulta siihen, että huijari suostuu soittamaan Tomin ystävälle ja pyytämään tältä rahaa "toimitusmaksun maksamiseen."


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Loppuun Tom tosin lähettää vielä 17-vuotiaan poikansa "piirtämän kuvan" hevosesta.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Facebook, Someecards, Bored Panda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja