Tom Cruise hehkuttaa vaimoaan: Hän on ihmeellinen!

Tom Cruise kertoo olevansa romanttinen vaimonsa Katie Holmesin ansiosta ja paljastaa tämän tekevän miehen elämästä parempaa.

Rock of Ages -musikaalielokuvan päätähti Tom Cruise, 49, avioitui Katie Holmesin kanssa marraskuussa 2006. Tähti kertoo Holmesin tuovan hänen romanttisen puolensa esiin, koska hän on niin onnellinen vaimonsa kanssa.

– Hän on ihmeellinen ihminen ja jos vietät hänen kanssaan viisi minuuttia, huomaat sen. Hän tekee kaiken kauniilla luovuudella. Hänellä on niin taiteilijan kuin äidin ääni ja lämpö. Hän on hauska ja hurmaava ja kun hän saapuu huoneeseen, tunnen oloni paremmaksi, Cruise kertoo Playboy –lehden haastattelussa.

– Olen romantikko. Tykkään järjestää esimerkiksi romanttisia illallisia ja hän (Katie) nauttii siitä. En tiedä mitä sanoisin – olen vain onnellinen ja olen ollut sitä siitä asti, kun tapasin hänet. Mitä meillä on, on hyvin erityistä, Cruise lisää.

Cruisella on vaimonsa kanssa kuusivuotias tytär Suri. Edellisestä liitostaan näyttelijä Nicole Kidmanin kanssa miehellä on lapset Connor, 17, ja Isabella, 19.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja