Töllötuomarit paljastaa, mitä kirjeille käy Maajussille morsian -ohjelmassa ennen kuin maajussit avaavat ne

Töllötuomarit paljastaa, mitä kirjeille käy Maajussille morsian -ohjelmassa ennen kuin maajussit avaavat ne 0:52
Töllötuomarit otti selvää, mitä Maajussille morsian -ohjelman kulisseissa tapahtuu.

Maajussille morsian -ohjelman kirjejakso puhuttaa MTV Uutisten Töllötuomareita.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula kertovat oman rehellisen mielipiteensä tv-ohjelmista ja ilmiöistä niiden ympärillä. Töllötuomarit-ohjelmassa käydään viikoittain läpi suurimmat tv-puheenaiheet ja sukelletaan pintaa syvemmälle tv-ohjelmien kulisseihin. 

Töllötuomareiden ensimmäisessä jaksossa kaksikkoa puhuttaa Maajussille morsian -ohjelma ja erityisesti maajussien kirjeet. Maajussi-Ville sai tänä vuonna isoimman kirjemäärän.

Keskustelupalstoilla on monesti pohdittu, avaavatko maajussit kirjeet ensimmäisinä itse vai lukeeko ne joku muu etukäteen. Töllötuomarit päättivät selvittää asian.

– Tuotanto avaa kaikki kirjeet etukäteen ja kontaktoi kirjeiden kirjoittajat. Näin varmistetaan, että ne on kirjoitettu tosissaan ja kirjoittajat ovat täysi-ikäisiä, Lintunen sanoo.

– Mä en ole tiennyt tätä, että ne luetaan etukäteen. Oliko myös niin, että videotervehdykset tulee tietyssä järjestyksessä ja on mietitty ne, mitkä siinä näytetään itse ohjelmassa, Utula jatkaa.

Katso alla olevalta videolta, mistä asiasta kirjeiden kirjoittajat saavat kritiikkiä Töllötuomareilta. Jaksossa pohditaan myös, kuka hurmaa Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla ja hämmästellään Selviytyjät-putoajaa.

Maajusseja ja tanssin taikaa 13:07

Töllötuomarit joka maanantai klo 20.55 MTV Uutiset Livessä ja MTV Katsomossa! Jakso nähdään myös Huomenta Suomessa tiistaisin kello 8.45.

Lue myös:

    Uusimmat