Toivo Sukari: Tässä syy miksi en lähde mukaan politiikkaan

Liikemies Toivo Sukari kertoo Viihdeuutisille miksi vetäytyi vuoden 2011 eduskuntavaalien ehdokkuudesta.

– Päätin, että hoitelen vain omaa bisnestäni. Ei ole järkeä lähteä mukaan vaaleihin, sillä Topi vain tekee nyt näitä kiinteistö- ja huonekalubisneksiä. Parempi pysyä kuin suutari lestissään. Oli virhe lähteä KMS:n rahoitukseen mukaan, Toivo Sukari kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Sukari on ollut julkisuudessa etenkin yksityiselämässään tapahtuneiden asioiden vuoksi. Pitkän avioliiton päättyminen on Toivo Sukarille suuri elämänmuutos. Sukari palkkasi lehdistövastaavan, jonka kautta haastattelut hoituvat jatkossa. Hannele Hietikko tarkentaa Sukarin jättäytymistä politiikasta näin:

– Hän ei ole ollut politiikassa mukana koskaan aikaisemmin. Se olisi ollut uusi aluevaltaus. Hän ei koskaan kirjoittanut ehdokassopimusta, joten asian uutisointi oli ennakoivaa. Hän päätti keskittyä omaan ydinosaamiseen mietittyään tarkemmin asiaa. Kansanedustajan homma on kokopäiväinen työ. Kuka sitten olisi hoitanut Maskua ja muita yrityksiä. Hänellä on myös viisi lasta, joilla on perheet ja kymmenen lastenlasta, niin sekin vaatii aikansa.

(MTV3-JARI KUPIAINEN )

Lue myös:

    Uusimmat