Toinen golfari osti Tiger Woodsin hulppean kodin

Golfari Bubba Watson on paljastanut ostaneensa Tiger Woodsin otsikoissa olleen kartanon.

Masters-mestari Bubba Watson kertoi Golf.comille ostaneensa Tiger Woodsilta talon, jonne mies on nyt muuttamassa vaimonsa, Angien, ja adoptiopoikansa Calebin kanssa.

Watson pulitti Floridassa sijaitsevasta talosta 1,7 miljoonaa euroa. Sellaisenaan kartano ei kuitenkaan mestarille kelvannut, vaan mies kertoo remontoineensa 95 prosenttia siitä.

Talo sijaitsee aidatussa yhteisössä Windermeren Isleworthissa, Orlandon vieressä sijaitsevalla esikaupunkialueella.

– Katsoin varmaan 50 taloa ennen kuin törmäsin Tigerin taloon. Suurin osa taloista siellä on vanhoja, joten päädyimme muuttamaan kaiken. Säästimme ehkä viisi prosenttia siitä. Rakensimme kaiken Calebin ympärille. Siellä on kolme leikkihuonetta, onnellinen isä kertoi.

Talokaupat tehtiin jo viime kesänä, mutta remontin vuoksi Watsonin perheen muutto Arizonasta Floridaan tapahtuu vasta näinä päivinä.

Watson on erityisen iloinen siitä, että talo sijaitsee turvallisella alueella, aidatussa yhteisössä.

– Uutisissa näkee asioita – maailmamme on hullu, joten on mahtavaa saada mielenrauha, kun menee kävelylle tai pihalle, Watson sanoo.

Golfarilegenda Tiger Woodsin entinen koti pääsi otsikoihin vuonna 2009, kun mies kolaroi autonsa talon lähettyvillä puuhun. Kolarin jälkeen Woodsin uskottomuudet tulivat julki ja tähti erosi vaimostaan Elin Nordegrenista.

Woods itse osti massiivisen kodin, josta tähti pulitti reilusti enemmän kuin sai Watsonille myymästä talostaan. Woods muutti Floridan rannikolle Jupiterin saarelle hulppeaan kartanoon, joka verotti golfarin pankkitiliä huimat 41,5 miljoonaa euroa. Talon pihalta löytyvät niin uima-altaat, juoksurata kuin tenniskenttäkin.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja