Töihin isyyslomalta palaava Antti Kaikkonen avoimena vauva-arjesta: "Tulen varmasti aina muistamaan"

8:01
Joka kolmas ei suorita varusmiespalvelusta loppuun – minkälaista huolta tämä aiheuttaa, puolustusministeri Antti Kaikkonen?

Kansanedustaja Antti Kaikkonen kertoo vauva-arjestaan Facebook-päivityksen yhteydessä.

Puolustusministeri ja keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen puolisonsa Jannika Ranta saivat lapsen heinäkuun lopussa. Nyt tuore isä aikoo lähteä takaisin työelämään isyysloman jälkeen. Kaikkonen kuvailee kauniisti vietettyä aikaa lapsensa kanssa.

– Vauva on nyt reilun kuukauden ikäinen, ja palaan huomenna töihin. Nämä ovat olleet hienoja ja arvokkaita viikkoja, jotka tulen varmasti aina muistamaan.

– Pieni vauva ei vielä aluksi oikein erota päivää yöstä, jonka mukaan tässä on tietenkin eletty. Välillä silmät ristissäkin. Mutta on ollut iso onni viettää nämä viikot lähellä pientä, Kaikkonen kirjoittaa.

Lopuksi Kaikkonen sanoo, että aikoo löytää myös jatkossa aikaa kotona ololle töistä huolimatta.

– Aikaa olla lähellä ja läsnä. Sitä ei voi millään korvata.

Kaikkonen ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana toimiva Ranta eivät ole juurikaan puhuneet parisuhteestaan julkisuudessa. Helmikuussa mies kertoi parin kihlauksesta ja myöhemmin samassa kuussa Kaikkonen vahvisti huhut vauvauutisesta.

Kaikkosen ja Rannan suhde tuli julkisuuteen marraskuussa 2019 ja nyt syntynyt pienokainen on parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja