Antti Kaikkoselta hellyttävä päivitys kaksi viikkoa vanhasta lapsestaan – julkaisi kuvan yhteiseltä metsäretkeltä

8:01
Joka kolmas ei suorita varusmiespalvelusta loppuun – minkälaista huolta tämä aiheuttaa, puolustusministeri Antti Kaikkonen?

Antti Kaikkonen ja hänen lapsensa olivat ensimmäisellä yhteisellä metsäretkellä. 

Puolustusministeri ja keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ja hänen puolisonsa Jannika Ranta saivat lapsen muutama viikko sitten. Kaikkonen ilmoitti tuolloin asiasta Instagram-tilillään suloisen kuvan yhteydessä. 

Nyt, kaksi viikkoa myöhemmin Kaikkonen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen lapseensa liittyen. Hän kertoo käyneensä lapsensa kanssa ensimmäisellä yhteisellä metsäretkellä. 

–  Poika täytti kaksi viikkoa, ja oli ensimmäisen yhteisen metsäretken aika.Ja kas, heti tuli vastaan vanha kääpä.

Kaikkonen ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana toimiva Ranta eivät ole juurikaan puhuneet parisuhteestaan julkisuudessa. Helmikuussa mies kertoi parin kihlauksesta ja myöhemmin samassa kuussa Kaikkonen vahvisti huhut vauvauutisesta.

Kaikkosen ja Rannan suhde tuli julkisuuteen marraskuussa 2019 ja nyt syntynyt pienokainen on parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Kaikkonen oli aiemmin naimisissa kansanedustaja Satu Taiveahon kanssa, mutta liitto päättyi eroon syksyllä 2018. Kaikkonen ja Taiveaho kertoivat avoimesti siitä, kuinka he eivät onnistuneet saamaan yhteistä biologista lasta. He kuitenkin toimivat kahden lapsen sijaisvanhempina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja