Todella laiton autorahoituskuvio: Mies otti BMW:n koeajoon, kävi ryöstämässä pankin ja palasi maksamaan auton käteisellä

Suomessakin esiintyneen huippu-DJ:n ökyauto varastettiin – video näyttää, että varkaan pakomatka päättyi hassusti 0:45
Suomessakin esiintyneen DJ Marshmellon auto varastettiin marraskuussa. Video näyttää, että varkaan pakomatka päättyi tylysti.

Moni lähtee pankkiin juttusille halutessaan ostaa auton, johon omat varat eivät sillä hetkellä riitä, mutta tällaisiin lainaneuvotteluihin törmää aika harvoin.

50-vuotias teksasilaismies turvautui erikoiseen ja ehdottoman laittomaan autorahoitusvaihtoehtoon ja sai palkinnoksi pitkän tuomion.

Hän oli saanut paikallisesta autokaupasta alleen BMW-merkkisen henkilöauton. Koeajo oli ilmeisen vakuuttava ja miehet taskut yhtä ilmeisen tyhjät, sillä tämä suuntasi pankkiin pahat mielessään.

Mies veti paperipussin päähänsä ja ojensi pankkivirkailijalle lapun:

– Tämä on ryöstö. Pelleile kanssani ja kuolet. Haluan 10 000 dollaria 50 ja 100 dollarin seteleinä. Sinulla on minuutti aikaa tehdä, kuten sanon tai tapan sinut, lapussa luki.

Mies sai pankista mukaansa useita tuhansia dollareita ja suuntasi suoraa päätä takaisin autoliikkeeseen rahojen kanssa.

Kun automyyjä oli viimeistelemässä kauppaa, soitettiin liikkeeseen autosta, jolla ryöstäjä oli poistunut pankista. Henkilökunta osasi nopeasti laskea yksi plus yksi ja soitti poliisille.

Mies pidätettiin ennen kuin hän ehti poistua myymälästä. Hänen hallustaan löydettiin yli 5 000 dollarin edestä pankista varastettuja rahoja sekä aidon näköinen leluase.

Mies tuomittiin 20 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Lue myös:

    Uusimmat