Video kuin GTA-pelistä! Poliisi jahtasi vaahtokarkkipäisen DJ:n 350 000 dollarin kuusipyöräistä Fordia läpi Los Angelesin

LAPD jahtasi kuusipyöräistä Fordia Los Angelesissa 0:45
DJ Marshmellon Ford F-550 Super Duty 6x6 varastettiin Los Angelesissa. Seurauksena oli tavallisesta poikkeava takaa-ajo.

Kuusipyöräinen Ford F-550 Super Duty 6x6 ei ole se nopein, ketterin tai huomaamattomin pakoauto. 

Kovavauhtiset takaa-ajot ovat Yhdysvalloissa ja etenkin Los Angelesissa koko kansan hupia. 

Niitä seurataan tiiviisti uutiskanavilla, sillä usein epäiltyjen perässä on poliisihelikoptereiden lisäksi myös uutiskoptereita.

Tämän jahdin losangelesilaisuutta voi kuitenkin olla vaikea päihittää ihan heti.

Fillari vaihtui avolavaan

Tapahtumat saivat alkunsa, kun tuottaja-dj Marshmellon 350 000 dollarin hintainen Ford F-550 Super Duty varastettiin paikallisen Ford-liikkeen korjaamotiloista.

Supersuositun DJ:n auto on monille tuttu yhdysvaltalaisesta Diesel Brothers -tosi-tv-ohjelmasta, jossa siitä tuunattiin alkuperäistä Super Dutya röyhkeämpi.

CNN:n mukaan polkupyörällä liikkunut mies oli bongannut auton korjaamoa ohittaessaan ja päättänyt hetken mielijohteesta varastaa sen. Hän heitti pyöränsä auton lavalle, hyppäsi sisään ja käynnisti auton virtalukossa olleilla avaimilla.

Miehen epäillään olleen päihteiden vaikutuksen alaisena. Poliisit yrittivät pysäyttää ajoneuvon kiinnitettyään huomiota kuljettajan haparoivaan ajotapaan.

Takaa-ajetun kuusipyöräisen pysäyttämistä vaikeutti sen massiivisuus, mikä sai sen rinnalla olleet poliisiajoneuvot näyttämään suorastaan kääpiömäisen pieniltä.

Auton koko ja suuri kääntösäde koituivat kuitenkin lopulta epäillyn kohtaloksi, sillä poliisien karistamiseksi tarkoitettu U-käännös päättyi lyhtypylvääseen. Matkan tyssättyä epäilty antautui suosiolla.

Katso alta video tapahtumista.

Lähteet: CNN, Autoblog, Jalopnik, HotCars

Lue myös:

    Uusimmat