"Todella kiusallinen déjà vu" – Novak Djokovicin lyönti osui taas linjatuomariin

Novak Djokovic koki hetkellisiä kauhun hetkiä, kun hänen syötönpalautuksensa osui linjatuomaria päähän tenniksen Ranskan avointen neljännellä kierroksella. Harmillinen vahinko toi mieleen edellisen Grand Slam -turnauksen New Yorkissa, jossa Djokovic hylättiin hänen lyötyä pallolla linjatuomaria.

Djokovic myönsi ottelun jälkeen New Yorkin tapahtumien tulleen hänellekin mieleen.

– Hyvä luoja, se oli todella kiusallinen déjà vu, Djokovic sanoi ottelun jälkeen Daily Mailin mukaan.

Tällä kertaa hylkäyksestä ei kuitenkaan ollut vaaraa, sillä osuma oli täysi vahinko ja sattui pelitilanteessa. Djokovic päihitti ottelussa Venäjän Karen Khatshanovin erin 3–0 ja eteni turnauksen puolivälieriin. Silti ottelun jälkeen puhutti ensimmäisen erän tilanne.

Djokovicia tilanne harmitti.

– Yritän löytää linjatuomarin, varmistaakseni, että hän on kunnossa, koska näin, että hänellä oli vähän punoitusta kohdassa, johon pallo osui, Djokovic sanoi.

– Toivon hänen olevan kunnossa. Hän suhtautui tilanteeseen todella vahvasti ja rohkeasti. Tietysti New Yorkin tapahtumien jälkeen tämä tapaus nousee otsikoihin, Djokovic sanoi.

– Tuo on tapahtunut minulle ja monille muille pelaajille viimeisten 15 vuoden aikana, kun olen ollut tourilla. Olen nähnyt, kuinka pallo kimpoaa mailan kehikosta ja osuu katsojaan tai tuomariin.

Djokovic tuli diskatuksi syyskuuussa Yhdysvaltain avointen neljännellä kierroksella Pablo Carreno Bustaa vastaan, kun hän löi pisteen hävittyään pallon päin linjatuomaria. Osuma tuomariin oli vahinko, mutta päätuomarille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin tuomita Djokovic hävinneeksi.

Ranskan avointen puolivälierässä Djokovic kohtaa jälleen Carreno Bustan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja