Tiukka linjaus: Ville Peltosen HIFK-potkuille yksi ehto – "Jos näin ei tapahdu, sittenhän oikeastaan millään ei ole mitään väliä"

Sihvosen videokolumni: Jääkiekossa potkujen maailma on sotkujen maailma – miksi sydän vereslihalla toisinaan vaadin potkuja päävalmentajajille? 6:43
Sihvosen videokolumni: Jääkiekossa potkujen maailma on sotkujen maailma

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijalla Petteri Sihvosella on omien sanojensa mukaan tunnollaan useita SM-liigavalmentajien potkuja eri kausilta. SIhvonen ottaa nyt napakkaan tyyliinsä kantaa siihen, tulisiko Liigan pohjamudissa rypevän Helsingin IFK:n erottaa pääkäskijänsä, seuralegenda Ville Peltonen. Jos Stadin kirkkaissa valoissa tähän ratkaisuun päädytään, on Sihvosella esittää ratkaisulle yksi ehto.

IFK on valahtanut sarjan toiseksi viimeiseksi. Joukkueen maalinteko tökkii, ja tämä näkyy esimerkiksi erikoistilannetilastoissa, joista esimerkkinä Liigan heikoin ylivoima. "Röda" on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelustaan viisi.  HIFK:n osalta raippaa saa Peltosen sijaan seuran "raihnainen ja veltto" hallitus. 

Miksi Sihvonen tylyttää HIFK:n johtoporrasta? Katso videokolumni ylälaidasta!

Osansa vastaanottaa myös röyhkeään valmentajavaihdokseen sarjan kärkipaikalta päätynyt Tampereen Ilves, joka on Antti Pennasen johdolla sekoittanut pakkansa täydellisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat