Ville Peltonen syyttää pelaajia HIFK:n kyntäessä nöyryyttävästi

Lehdistötilaisuus: HIFK - Ilves 5:25
Video: Ilveksen ja HIFK:n päävalmentajat Antti Pennanen ja Ville Peltonen kommentoivat ottelutapahtumia.

HIFK valahti jääkiekon SM-liigassa jumbosijalle perjantain Ilves-tappion jälkeen. Helsinkiläisten päävalmentajan Ville Peltosen syyttävä sormi osoitti joukkueen pelaajistoon ja erityisesti "kärkimiehiin".

HIFK kärsi Ilvekselle Helsingin jäähallissa 2–5-tappion. Kun SaiPa puolestaan löylytti Ässiä 5–1, se nousi HIFK:n edelle pisteellä ja pudotti 16 ottelusta 16 pistettä keränneen helsinkiläisjoukkueen SM-liigan viimeiselle paikalle. Sijoitus on karmiva ottaen huomioon, että HIFK on resursseiltaan sarjan jättejä.

Ville Peltonen antoi Ilves-ottelun jälkeen oman näkemyksensä HIFK:n viidennestä perättäisestä tappiosta ja käänsi vastuuta pois itsestään.

– Todellisia lapsuksia, meidän yksilöidemme virheitä, joissa joukkueen pelaamisella oli hyvin vähän tekemistä. Mutta tulosta pitää kunnioittaa, Peltonen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Peltonen manaili huonona jatkunutta ylivoimaa, jolla HIFK ei onnistunut kertaakaan, vaikka Ilves jäähyili paljon. Peltonen nosti tikunnokkaan etenkin HIFK:n "kärkimiehet".

Kuuntele päävalmentajien kommentit ylälaidan videolta. Ville Peltosen osuus alkaa kohdasta 4:19.

Ilves tekee 2-5 maalin 1:06
Tämä oli ottelun viimeinen maali: Ilveksen Petri Kontiola naulasi illan toisen osumansa.

Lue myös:

    Uusimmat