Tinder-kansa kihelmöi innosta: Uusi ominaisuus viimein maailmanlaajuiseen levitykseen – tätä se tarkoittaa tavalliselle käyttäjälle

3:08

Tinder kertoo blogissaan, että uusi Feed-ominaisuus on nyt lähtenyt maailmanlaajuiseen levitykseen. Ainakaan vielä torstaiaamuna Feediä sisältävää päivitystä ei ollut saapunut Suomen App Storen Tinder-sovellukseen.

Yllä olevalla videolla keskustellaan seksistä parisuhteessa, mitä jos se ei toimi?

Tinder kertoi joulukuussa tuovansa sovellukseen uuden Feed-ominaisuuden, jonka avulla voi tutustua ihmisten elämään ja persoonallisuuteen yhä paremmin. Tinder julkaisi blogissaan tällä viikolla lyhyen päivityksen, jossa kerrotaan, että Feed on nyt lähtenyt maailmanlaajuiseen levitykseen.

Feed-ominaisuus tulee olemaan erillinen välilehti sovelluksessa, josta voi seurata Tinder-matchien uusimpia päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Feedin kerrotaan kokoavan päivityksiä esimerkiksi uusimmista Tinder-kuvista, Instagram-julkaisuista, Spotifyn lempiartisteista ja kappaleista. Samat asiat on voinut katsoa sovelluksesta jo aiemmin, mutta ominaisuuden myötä ne ovat helpommin löydettävissä.

Omat tekemiset laajemmalle yleisölle

Tavallisen käyttäjän on syytä huomioida, että Feed-ominaisuuden myötä hänen tekemisensä Tinderissä tulevat yhä helpommin ja laajemmin Tinder-matchien tietoon.

Mikäli käyttäjä haluaa rajata, mitä kaikkea Feediin jaetaan, voi hän säätää omia asetuksiaan sovelluksen Asetukset-välilehdessä.

Lähde: Tinder

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja