Tinder-deitti lähestyi naista pöyristyttävällä tavalla puoli vuotta treffien jälkeen: "Tuhansilla naisilla näyttää olevan hyvin samanlaisia tai vielä pahempia kokemuksia"

Lontoolaisnainen jakoi Twitterissä viestiketjun entisen treffikumppanin pöyristyttävistä viesteistä. Nainen ei usko olevansa ainoa, joka joutuu sietämään epäasiallista kohtelua ”säädöiltä” sosiaalisen median aikakaudella.

Aina Tinder-treffit eivät mene kuin elokuvissa, kuten nämä tapaukset todistavat. Vaikka viestittely olisi sujunut luontevasti, aina samaa kipinää ei löydy kasvokkain tavatessa. Näissä tapauksissa on tavallisesti hyvä antaa Tinder-osuman painua unholaan.

Lontoolaisnaisen Twitterissä jakama viestiketju kuitenkin osoittaa, että asia ei aina ole näin yksinkertainen.

Mies yritti lähestyä uudelleen – pöyristyttävällä metodilla

Amy Bottrill oli Tinder-treffeillä lokakuun lopussa. Nainen luonnehtii treffejä Metro UK -sivustolle kiusallisiksi. Tapaamisen päätyttyä molemmille osapuolille oli naisen mielestä selvää, ettei uusia treffejä tule. Treffikumppanit heittivät WhatsApp-sovelluksessa toisilleen vielä kiitokset illan päätyttyä. Sitten linjoille laskeutui radiohiljaisuus.

Yli puoli vuotta myöhemmin Amy sai yllättävän viestin.

Jos twiitti ei näy tai haluat klikata sen isommaksi, voit avata sen tästä.

– Tiedätkö, kuinka epäkunnioittavaa on antaa toisen viedä sinut treffeille, maksaa kaikki, viedä sinut kotiin ja olla sitten soittamatta tai tekstaamatta tälle henkilölle ikinä takaisin, mies kummastelee.

Amy puolestaan ihmetteli miehelle, onko tämä pitänyt kaunaa sisällään puolen vuoden ajan. Mies ei sanojensa mukaan ollut katkera, vaan halusi viestillään herätellä sovintoa.

Sovintoyritys oli tuhoon tuomittu. Amy selitti entiselle deitilleen, ettei ollut miehestä kiinnostunut ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kiinnostus ei vähemmän yllättäen ollut lisääntynyt puolen vuoden hiljaisuuden ja tökerön viestin jälkeen. Tämä sai miehen muuttumaan ilkeäksi.

– Rehellisesti sanoen tulit treffeille pukeutuen kuin hautajaisiin, sellaisen ihmisen hautajaisiin, josta et pidä. Siinä oli melkoinen ristiriita verrattuna siihen, miten pukeuduit seksuaalisesti kiihottavissa kuvissa, joilla ilahdutit minua ennen treffejä, mies kirjoitti.

Amy kertoo Metro UK:lle pukeutuneensa avonaiseen mustaan mekkoon ja korkokenkiin. Miehelle Amy ei enää kokenut olevansa tilivelvollinen.

"En usko, että tämä on epätavallista"

Amy kuitenkin julkaisi viestiketjun Twitterissä, jossa se on kerännyt jo 27 000 tykkäystä ja 3600 uudelleentwiittausta. Amy jakoi tarinansa, koska halusi herättää keskustelua siitä, mitä kaikkea sinkkunaiset joutuvat kestämään aikakaudella, jolla sosiaalinen media on muuttanut ihmisten kommunikointitapoja.

– Surullista kyllä en usko, että tämä on epätavallista, mikä on varmaan syy lukuisille jaoille. Tuhansilla naisilla näyttää olevan hyvin samanlaisia tai vielä pahempia kokemuksia, Amy sanoo.

Twitterissä Amyn taannoisen treffikumppanin tökeröä toimintaa on ihmetelty laajasti, eikä Amyn haluttomuutta lähteä uusille treffeille ole kyseenalaistettu.

”Nyt ymmärrän äskettäisiä artikkeleita, joissa kerrotaan miehillä olevan vähemmän seksiä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Kerro hänelle, että jos hän ei halunnut sinun pukeutuvan kuin hautajaisissa, hänen olisi pitänyt antaa sinulle elämä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tämä sai kiihkeät brittiunelmani katoamaan silmän räpäyksessä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Brittimiehen toiminta onkin malliesimerkki siitä, miten Tinderissä tai treffeillä ei kuulu toimia. Nappaa toimivammat vinkit täältä!

Lähteet: Twitter, Metro UK

Lue myös:

    Uusimmat