Miehen törkeä vaatimuslista Tinderissä hämmästyttää – somessa täystyrmäys: "Miksi hänellä on housut nilkoissa?"

Tinder-käyttäjä Kirk on saanut paljon kuraa niskaansa treffikumppanille laatimiensa vaatimusten vuoksi. Aiheesta uutisoi muun muassa News.com.au-sivusto.

Mies nimeltä "Kirk" on saanut netissä paljon negatiivista palautetta säännöistä, jotka hän laati potentiaaliselle Tinder-treffikumppanilleen. Myös hänen profiilikuvansa on herättänyt huomiota.

Twitter-käyttäjä "Trash Queen" julkaisi profiilista kuvakaappaukset Twitterissä.

– Olin ajatellut, että voisin antaa Tinderille mahdollisuuden, mutta suoraan sanottuna se vie minulta kaikki deittailuhalut.

Kolme sääntöä

Profiilissaan brittiläinen Kirk kertoo, että hänellä on kolme sääntöä treffikumppanilleen.

”Sääntö 1: En halua ryhtyä isäpuoleksi, joten ei lapsia, paitsi jos sinulla on vain yksi. Haluan omia, kiitoksia vain.”

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kirkin toinen ”sääntö” on se, että että hän ei halua puhua jonkun kanssa, joka on joskus seurustellut ”mustien poikien” kanssa tai edes ajatellut sellaista.

Kolmanneksi säännökseen Kirk ilmoittaa, että hän ei halua ketään tuhlaamaan aikaansa tai elämään hänen rahoillaan. ”Ansaitkaa itse omat rahanne”, hän ilmoittaa kirosanojen kera.

Lisäksi Kirk paljastaa itsestään sen verran, että hän asuu kahden makuuhuoneen asunnossa, jonka hän on itse ostanut. Hän kertoo harrastavansa kehonrakennusta ja omistavansa saksanpaimenkoiran.

Edellä mainittujen sääntöjen ohella Kirkin profiilikuva on tuntunut monen mielestä omituiselta. Mies on ottanut selfien peilin edessä vain alushousut yllään punaiset housut kintuissa.

Twitterissä naureskeltiin

Kirkin vaatimuslistasta tuli viraali. Siitä on tykätty yli 26 000 kertaa.

Sosiaalisessa mediassa alettiin nopeasti myös kuittailla Kirkin profiilille.

– Perustetaan hänelle joukkorahoitussivusto, jotta hän voi ostaa peilin, joka näyttää, kuinka ällöttävä ihminen hän todellisuudessa on, kommentoi eräs.

– Yksi lapsi, eihän sitä edes lasketa, vitsailee eräs.

– Otan tästä kuvakaappauksen ja näytän sen sukulaisilleni aina, kun he kysyvät, miksi olen sinkku, naureskelee kolmas.

– Mutta miksi hänellä on housut nilkoissa, miksi?? ihmettelee neljäs.

Yahoo Lifestyle -sivusto kertoo, että Kirkin itsensä mukaan kyseinen Tinder-profiili ei ole aito. Sivuston mukaan Kirk muutti Instagram-tilinsä yksityiseksi ja kertoo Instagram-profiilissaan, että ”tuo feikki-Tinder-profiili on tekemässä minusta kuuluisan”.

Lue myös:

    Uusimmat