Pakit saanut mies aloitti järjettömän viestipommituksen – käytös tyrmättiin somessa: "Ja miehet vielä ihmettelevät, miksi naiset pelkäävät turvallisuutensa puolesta"

Torjumista huonosti kestänyt mies aloitti järjettömän viestipommituksen, jossa vaati selitystä sille, miksi nainen ylipäätään käytti deittisovellusta.

Jo viime vuonna uutisoitiin tindstagramming-ilmiöstä, joka kuvaa sitä, kun deittisovellus Tinderissä matchitta jääneet ihmiset jäljittävät hylkääjiään kuvapalvelu Instagramissa.

Vuonna 2015 Tinder salli käyttäjiensä linkittää Instagram-tilinsä Tinder-sovellukseen. Tietoja käyttävät hyväkseen ihmiset, jotka eivät ole saaneet matchia haluamansa ihmisen kanssa Tinderissä. Matchin saa, jos kumpikin osapuoli tykkää toisistaan ja osoittaa se "pyyhkäisemälle oikealle". Tindstagramming-ilmiössä matchitta jäätyään henkilö, yleensä mies, etsii ihastuksensa Instagram-tilin ja alkaa viestitellä tälle sitä kautta.

Näin kävi myös Twitter-käyttäjä Julialle, joka julkaisi kuvakaappaukset melko yksipuoliseksi jääneestä keskustelusta.

"Annoin tänään pakit miehelle, joka löysi minut Tinderistä, mutta meistä ei tullut matchia. Näin keskustelu päättyi sanottuani 6 kertaa, etten ole kiinnostunut", Julia pohjusti viestejä. 

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sinulla ei ole mitään syytä sanoa ei"

Pari ei siis matchannut Tinderissä, vaan mies etsi Julian Instagramista ja viestitteli tälle sitä kautta. Julian julkaisema keskustelu alkaa hänen omasta viestistään, jossa hän toteaa sanoneensa "ei" useasti ja pyytänyt miestä lopettamaan viestittelyn.

"En ymmärrä järjenvastaisia asioita. Kyse ei ole kieltäytymisestäsi, vaan minua ärsyttää järkevyyden puute. Sinulla ei ole mitään syytä sanoa ei. Olet deittisivustolla. Haluat ilmiselvästi tavata uusia ihmisiä. Mutta oikean miehen sijaan aiot valita jonkun hiton poikalapsen. Sitten ihmettelet, mitä vikaa miehissä on. Se on hevonp*skaa. Eikö olisi parempi tutustua johonkuhun oikeasti? Mitä sinä haluat elämältä? Mitä sinä haluat Tinderistä? Haluatko uuden ystävän? Poikaystävän? Ystävän eduilla? Vain jonkun, jolle purkautua? Jonkun, joka sanoo sinua nätiksi? Tiedätkö edes?" mies vaahtosi viesteissään.

VIDEO: Mistä tunnistaa manipuloinnin? Artikkeli jatkuu videon alla.

"Jätä minut rauhaan, ole kiltti", vastasi Julia yksiselitteisesti.

Ilmeisesti miestä kuitenkin ärsytti se, että deittisovellusta käyttänyt Julia ei ollut kiinnostunut juuri hänestä, eikä hän voinut jättää keskustelua sikseen.

"Jos meistä olisi tullut match, olisiko se sitten eri asia? Miksi olet deittisisivustolla? Onko sinulla vastauksia näihin kysymyksiin? Hah, olen utelias", mies yritti.

"Minulla ei ole vastauksia kysymyksiisi. Minua ei kiinnosta, että olet utelias. Ota se kieltäytymisenä. Vastaukseni ei muutu. Olet painostava ja karmiva", Julia totesi.

Mies jatkoi avautumistaan vielä 16 viestin verran. Hän muun muassa syytti Juliaa siitä, että tällä oli "isoja ongelmia", eikä ymmärtänyt, mitä karmivaa hänen käytöksessään muka oli. Hän myös kehotti naista poistumaan deittisivustoilta ja vakuutti, että jos he tapaisivat, Julia rakastaisi miestä.

"Sinun häviösi", mies vakuutti.

"Miksi olet edes elossa? Mikä järki siinä on, jos aiot vain levittää kurjuutta ja negatiivisuutta?" mies vielä tiedusteli.

"Enemmän kuin karmivaa"

Julian twiitti on herättänyt tunteita. Tykkäyksiä sillä on jo 155 000 ja lisäksi sitä on twiitattu uudelleen jo kymmeniä tuhansia kertoja. Moni nainen samaistui tilanteeseen koettuaan itse samantyyppisiä asioita.

"Tämä on niin pelottavaa. Hän on mahdollisesti vaarallinen. Minä annoin pakit kerran miespuoliselle kaverille tekstiviestitse, ja hän halusi kuulla syyt, miksi en ollut kiinnostunut hänestä. Onneksi hän ei ole enää ystäväni tai elämässäni." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joten ilmeisesti ei ole järkevää sanoa "ei" kenellekään koskaan, koska jos olet deittisiuvstolla, sinun täytyy haluta treffeille kirjaimellisesti kaikkien kanssa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tällaista tapahtuu, ja miehet vielä ihmettelevat, miksi naiset pelkäävät henkensä ja turvallisuutensa puolesta. Tämä on enemmän kuin karmivaa ja olen pahoillani, että jouduit kokemaan tämän."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän kävi kokonaisen väittelyn itsensä kanssa."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jotain vastaavaa tapahtui minullekin! Jotkut miehet eivät vain kestä torjumista."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Twitter, Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja