Karmeimmat Tinder-tarinat: "Hän lähetti anteeksipyynnön rintojeni tuijottelusta"

Deittipalvelu Tinder on ollut kovassa suosiossa myös suomalaisten keskuudessa. Applikaation avulla ihmisiä käydään surutta läpi "Nope" ja "Like" -nappeja painamalla, yleensä ulkonäön perusteella. Tinderin karumpi puoli paljastuu varsin nopeasti viestittelyjen, viimeistään tapaamisten kautta.

Deittipalvelu Tinder on muuttanut suomalaisten deittailukulttuuria; seuraa haetaan avoimesti ja moni saattaa deittailla montaa eri henkilöä samaan aikaan. Joskus kohdalle saatta osua myös Se Oikea.

Kaikki eivät ole kuitenkaan löytäneet elämänsä rakkautta vastikään uudistuneen Tinderin välityksellä – vaan elämänsä karmeimmat treffit, vaivaannuttavimmat kohtaamiset ja tökeröimmät ehdottelut. Lue lukijoiden kokemukset.

Suomalaisten karmeimmat Tinder-tarinat:

"En tiedä miksi, mutta olen onnistunut menemään muutamille Tinder-treffeille lyhyiden oikeistolaisten kanssa – ja ne tapaukset ovat olleet aivan kamalia.  Livenä vastassa onkin ollut sellainen 155 senttimetriä pitkä fasisti."

Laatuseuran kriteerit

"Törmäsin sattumalta tutun oloiseen herrasmiesheen Tinderissä, ja tuttujen kasvojen kohdalla laitoin tykkääväni hänestä. Tajusin, että olen tavannut hänet aiemmin kesällä. Meistä tuli heti match. Tinderissä hän ei kuitenkaan tunnistanut minua, vaan lateli varsin suorasukaisia ehdotteluja ja kehui ulkonäköäni.

Luulin aluksi, että hän vitsaili. Niinpä lähdin leikkiin mukaan ja utelin, mitä hän minusta oikein halusi.

Jep, oli. Poistin hänet, kun ehdottelut menivät suorasukaisemmiksi. Ja olisi se oikeinkirjoituskin varsin mukavaa."

Peniskuvia

"Voi luoja sitä peniskuvien määrää. Sain aina pienen slaagin, kun eteen ilmestyi jortikoita sekä ei-niin-mittavia, pieniä ja lässähtäneitä tapauksia. Mietin, että tämähän on eräänlainen tapa itsensäpaljastelulle. Myös yhden illan seuraa haettiin estoitta. Jäi aika lyhyeen tämä Tinder-kokeilu omalta osaltani."

"Oot liian läski"

"Tinder-deittini päätti ilmoittaa heti, että olin hänen mielestään lihava. "Oot liian läski mun makuun." Lisäksi hän syytti, että olisin antanut väärän kuvan itsestäni laittamalla seksikkäitä kuvia Tinderiin kun lopputulos olikin jotain aivan muuta."

Sori

"Ne olivat elämäni ensimmäiset ja viimeiset Tinder-treffit.  Hän lähetti näinkin ystävällisen anteeksipyynnön rintojeni tuijotellusta – en kyllä huomannut itse, että hän olisi edes tehnyt niin. Kiitos sorista, mutta nuo emojit... Juu ei."

Haisuli

"Eräs mies vaikutti Tinderissä tosi kivalta, mutta kun tapasimme livenä… hän haisi hielle. Todella pahasti. Mietin, ettei sitä paitojen pesemättömyyttä ehkä pysty opettaa pois – tai tendenssiä antiperspiranteille."

Kaverin aviomies

”Törmäsin Tinderiä selaillessani kauhukseni kaverini aviomieheen. Jäädyin totaalisesti. En ole vieläkään päättänyt, miten kertoisin asiasta ystävälleni. Pelkään myös kertoa, sillä tämä mies käyttäytyy hyvin arvaamattomasti. Mitä jos hän saisi selville, että se olin minä, joka kertoi? Mutta täytyy kyllä ihmetellä, mitä ihmettä aviomies siellä oikein tekee. Onko Tinder muutenkin täynnä varattuja miehiä?”

Lue myös:

    Uusimmat