"Pue musta mekko yllesi ja yllätän sinut" – mies vei naisen ensitreffeille isoäitinsä hautajaisiin

Naisen Tinder-treffit saivat erikoisen käänteen, kun mies veikin hänet isoäitinsä hautajaisiin. Viraaliksi levinneestä Twitter-langasta uutisoi muun muassa Insider-sivusto.

Ei ole mitenkään ennen kuulumatonta, että ensimmäiset treffit eivät mene aivan nappiin. Joskus tilanne voi saada itkemään, joskus onneksi nauramaan.

Kauhean ensitreffitarinan on jakanut nyt Twitteriin myös käyttäjä @itsssraych. Ystävänsä ja hänen keskustelusta jaetut kuvakaappaukset ovat muodostuneet sosiaalisessa mediassa viraaliksi. Yli 30 000 ihmistä on jo tykännyt julkaisusta.

Twitter-käyttäjän ystävä, jonka hän on tallentanut puhelimeensa nimellä Bridget Jones, kertoo viesteissä tapahtumista, jotka johtivat yhtiin kaikkien aikojen kamalimmista ensitreffeistä.

Katso alta myös video naisesta, joka tienaa deittailemalla! (Artikkeli jatkuu videon alla.)


"Pue musta mekko ja yllätän sinut"

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Bridget kertoo, että mies pyysi häntä pukeutumaan ensitreffeille mustaan mekkoon, sillä tämä halusi "yllättää" hänet. Bridget ajatteli taustalla olevan jonkin romanttisen syyn.

Autossa kaikki sujui hyvin ja juttu luisti parin välillä, kunnes miehen yllätyksen todellinen luonne alkoi paljastua. Auto kääntyi krematorion pihaan.

Bridget yritti tiedustella, pysähtyivätkö he vain tankkaamaan, kunnes mies paljasti totuuden.

– Nah, minun täytyi vain saada joku mukaani tänne ja ajattelin, että jos kerron sinulle, et tule, mies sanoi Bridgetin mukaan.

He olivat miehen isoäidin hautajaisissa!

Nainen jäi jumiin itkevien ihmisten keskelle

Bridget kertoo ystävälleen, ettei vain yksinkertaisesti nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin jäädä hautajaisiin, vaikka olisi halunnut lähteä, sillä saman tien häipyminen olisi näyttänyt pahalta.

Niin Bridget joutui seisomaan miehen vierellä pitäen tämän kädestä, kun hän itki. Nainen joutui jopa tapaamaan miehen äidin.

Bridget kertoo, että hän vaati miestä viemään hänet kotiin siunauksen jälkeen eikä enää osallistunut muistotilaisuuteen.

Mies myös paljasti hänelle syyn tuntemattoman naisen raahaamiselle hänen isoäitinsä hautajaisiin. Mies oli eronnut vasta muutama viikko aiemmin tyttöystävästään ja kaikki olivat odottaneet tämän tapaamista, joten hän oli vain tarvinnut jonkin esittämään tyttöystäväänsä.

Monet ovat kommentoineet Twitterissä, että nyt heidän omat ensitreffinsä eivät vaikuta enää yhtään niin pahoilta. Kommentoijien mielestä ensitreffit eivät voi mennä tästä enää paljon pahemmiksi.

Lähteet: Twitter, Mirror, Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja