Some järkyttyi härskistä yksityiskohdasta miehen Tinder-kuvassa – huomaatko, mikä tässä saliselfiessä on pielessä?

Sinkkuelämän ABC – vieraana Suomen tunnetuin sinkku 8:11
Videolla haastatellaan Suomen tunnetuinta sinkkua, Henriikka Rönkköstä. Mitä mieltä hän on Tinderistä?

Miehen Tinder-kuvan säädytön yksityiskohta kiinnitti amerikkalaisnaisen huomion. Twitterissä kuvasta on tullut viraali. Aiheesta uutisoi myös Daily Mail.

Tosin joskus myös näiden kuvien katsominen hiukan tarkemmin voi paljastaa erikoisia yksityiskohtia.

Amerikkalainen koomikko Dalia Malek jakoi Twitteriin Tinderissä huomaansa kuvan, jossa mies poseeraa kuntosalilla. Selfien taustalla on kuitenkin eräs härski yksityiskohta, joka on saanut sosiaalisen median kommentoijat järkyttymään.

Huomaatko, mikä tässä saliselfiessä on vialla?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyllä, 34-vuotiaan sanfranciscolaisen Hideon kuvan taustalla istuu alaston mies, jonka sukukalleudet paljastuvat kuvassa. Onneksi miehen naama on kuitenkin jäänyt peittoon auki olevan kaapinoven taakse.

Mies kiihtyi naisen huomautuksesta

Dalia jakoi Twitterissä myös kuvakaappauksen hänen ja Hideon keskustelusta. Nainen nimittäin huomautti asiasta miehelle.

Mies kuitenkin vain haistatteli Dalialle.

"Löysin sielunkumppanini Tinderistä"-kuvatekstillä jaettu kuvapari on kerännyt Twitterissä jo lähes 35 000 tykkäystä ja tuhansia jakoja.

"Miksi hän ajatteli, että tämä oli hyvä kuva?"

Kommenteissa on ihmetelty, miten mies on voinut julkaista kuvan ja eikö hän muka ole huomannut alastonta miestä kuvan taustalla. Monet ovat myös ihmetelleet, miksi mies suuttui niin paljon Dalian huomauksesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Miksi hän ajatteli, että tämä oli hyvä kuva käyttää? Eikö hän vain huomannut? Oliko tämä kivoin kuva, jonka hän otti? Olivatko kaikki muut niin huonoja, että tämä, missä taustalla miehellä on hänen koko kalunsa ulkona, oli hänestä hyväksyttävä? En ymmärrä, eräs kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämän takia suurimmassa osassa kuntosaleista sanotaan, että ei puhelimia/kameroita pukuhuoneissa, toinen twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Juonenkäänne, mitä jos profiili kuuluu taustalla olevalle miehelle, kolmas pohtii.

Paljasta pintaa on tosin vilahtanut myös aiemmin netissä jaettuihin kuviin. Esimerkiksi eräs brittinainen julkaisi kuvan myynnissä olevasta vaatekaapista, mutta taustalle lipsahti härski yksityiskohta.

Lähteet: Twitter, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat