Tinder-deitti lähetti naiselle parannusehdotusten listan ensitreffien jälkeen: "Et nauranut yhdellekään vitsilleni"

Kimberley sai Tinder-treffikumppaniltaan kolme kuukautta ensitreffien jälkeen pitkän listan parannusehdotuksista, jotka hänen pitäisi miehen mukaan tehdä ennen heidän seuraavia mahdollisia treffejään. Kimberley julkaisi viestit Facebookissa. Päivityksestä uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

24-vuotias Kimberley Latham-Hawkesford väittää Facebookissa, että Tinder-deitti lähetti hänelle helmikuun lopulla – kolme kuukautta ensitreffien jälkeen – listan parannusehdotuksista, jotka Kimberleyn pitäisi toteuttaa ennen heidän seuraa tapaamistaan.

"Hei Kimberley, tiedän, että treffeistämme on jo tovi aikaa, mutta haluaisin selittää, miksi en ole laittanut sinulle viestiä", viestissä luki.

"Tässä on muutamia perusteita sille, miten olisit voinut tehdä treffeistä paremmat. Pyydän anteeksi, jos loukkaan sinua", mies pohjustaa viestiään.

Mies on listannut viisitoista kohtaa, joiden avulla Kimberley voisi hänen mielestään kohentaa ulkonäköään ja käytöstään.

Ulkonäkötoiveina luonnollisuus ja itseruskettavat

Ulkonäköön liittyviä asioita ovat muun muassa itseruskettavat, huulitäytteet sekä hiustenpidennykset. Samalla mies kuitenkin kertoo toivovansa, että Kimberley näyttäisi luonnollisemmalta ja käyttäisi vähemmän meikkiä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Toiveita myös käytöksen suhteen

Mies löysi kohennettavaa myös Kimberleyn käytöksessä.

”Et nauranut yhdellekään vitsilleni, joten hanki vähän huumorintajua”, hän kirjoittaa.

Mies kertoo pahoittaneensa mielensä siitä, että Kimberley tarjoutui maksamaan osuutensa. Häntä loukkasi myös se, että ei saanut suukkoa.

"Olisit hienotunteisempi toisia kohtaan", hän kirjoittaa.

Kuukausi aikaa skarpata

Käytyään läpi kaikki mielestään parannusta vaativat kohdat Kimberleyn ulkonäössä ja käytöksessä mies kirjoittaa, että Kimberleyllä on kuukausi aikaa hoitaa itsensä parempaan kuntoon.

"Ota sitten yhteyttä, ja katsotaan, ovatko asiat paremmin. Mukavaa päivää sinulle, Kimberley!" hän toivottaa lopuksi.

Kimberleyn päivitystä on jaettu yli 30 000 kertaa. 

Lue myös:

    Uusimmat