Timo Rautiaisen kassi:

-punaista chiliä -kukkakaalia tai parsakaalia -valkosipulia -herkkusieniä -pakasteseitä -ruisleipää -suolakurkkuja

Aki Wahlmanin ja Timo Rautiaisen menu:

Marinoitua herkkusientä ja chiliä

50 g herkkusieniä valkosipuli 30 g suolakurkkua 4 basilikan lehteä 2 chilipalkoa

Viipaloi kaikki aineet ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää joukkoon oliiviöljyä.

Ruisleipäkuorrutettua seitä

100 g seitä 30 g ruisleipää 1 keltuainen5 basilikan lehteä persiljaa 30 g voita

Sekoita kaikki aineet tahnaksi ja levitä kerros siian päälle. Kypsennä uunissa 200 c:ssa 8 min. Tarjoile oliiviöljyn ja öljytyn tillin kanssa.

Seitä ja kasviksia vuoassa

100 g seitä 2 herkkusientä valkosipulin kynsi 20 g suolakurkkua

Leikkaa kaikki aineet pieniksi paloiksija lado vuokaan. Lisää päälle oliiviöljyä ja kypsennä uunissa 200 c:ssa 10 min. Purista päälle sitruunan mehua.

Seiwokki

keltasipuli rosmariinin oksa 100 g seitä 2 rkl balsamiviinietikkaa 2 rkl sokeria 1 dl valkoviiniä

Leikkaa kaikki aineet suikaleiksi ja kypsennä wokissa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lue myös:

    Uusimmat