Mainos

Timanttista kiiltoa hiuksille

NIVEA Diamond Gloss -tuotteilla

Timantit ovat naisen ystäviä - etenkin naisten hiusten ystäviä, sillä NIVEA-tuotekehittelijät ovat nyt valjastaneet timantit uuden hiussarjan tehoaineeksi. NIVEA Diamond Gloss -hiustenhoitosarja tekee hiukset kiiltäviksi aidon timanttipuuterin avulla.

Tutkimusten mukaan naiset pitävät hiuksissa tärkeimpinä ominaisuuksina terveyttä ja tuuheutta. Kiiltoa pidetään kolmanneksi tärkeimpänä ominaisuutena. Pitkähiuksisille hiusten kiilto merkitsee viehättävyyttä, itsevarmuutta ja naisellisuutta. Lyhythiuksiset naiset arvostavat erityisesti hiusten sävyn vivahteikkuutta, jonka kiilto nostaa esiin.

Mitä pidemmät hiukset, sitä enemmän ne kärsivät kampaamisesta, harjaamisesta, kuivattamisesta ja muotoilusta. Seurauksena hiuksen pinnasta tulee karhea ja uloimmassa kerroksessa voi olla jopa aukkoja tai repeämiä. Pinnan huono kunto tekee hiuksista samean ja elottoman näköiset, koska epätasainen pinta hajottaa valon heijastuksen.Vain jos hiuksen pinta on terve ja sileä, se voi heijastaa valoa ja näyttää kiiltävältä.

Kiiltoa aidoista timanteista

NIVEA Diamond Gloss -shampoossa ja hoitoaineessa käytetään aitoja mikropuuteriksi hienonnettuja timantteja. Tieteellisissä testeissä on todettu, että timanttipuuteri parantaa hiusten kiiltoa paremmin kuin tavalliset hiustenhoitotuotteissa käytetyt tehoaineet.

NIVEA Diamond Gloss -hiustenhoitotuotteiden teho piilee innovatiivisten hoitavien ja kosteuttavien ainesosien yhdistelmässä sekä uusissa teknologioissa, joille haetaan patenttia.Tuotteet tehostavat valon heijastumista hiusten pinnalta tehden hiuksista timanttisen kiiltävät. Tuotteet myös tuuheuttavat hiuksia ja tekevät niistä taipuisat.

Kaikissa NIVEA Diamond Gloss -tuotteissa on muun muassa hoitavia polymeerejä ja kosteuttavaa pantenolia. Erittäin hieno timanttipuuteri lisää kiiltoa hiuksiin hoitamalla hiuksia juurista latvoihin. Hoitavat ainesosat ovat positiivisesti varautuneita, joten ne kiinnittyvät magneetin tavoin hiusten vaurioituneisiin kohtiin, jotka ovat negatiivisesti varautuneita. Siten hoitavat ainesosat kohdistuvat vain sinne, missä niitä tarvitaan, eivätkä ne latista hiuksia.

NIVEA Diamond Gloss -shampoo

Helmenvalkean shampoon kermainen vaahto ja valkoisen kallan tuoksu tekevät hiustenpesusta

elämyksen. Timanttipuuteri pehmentää hiusten pintaa juurista latvoihin. Pantenoli helpottaa kampaamista. Miedot tensidit saavat aikaan runsaan vaahdon, joka puhdistaa hellävaraisesti. Valkoisen kallan uute vahvistaa ja tuuheuttaa hiuksia. Shampoossa on hoitavia polymeerejä, jotka kohdistuvat hiuksen pinnalla vaurioituneisiin kohtiin.

NIVEA Diamond Gloss -hoitoaine

Hoitoaine kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Se silottaa hiusten uloimman kerroksen ja korjaa hiuksia rasittamatta niitä. Hoitoaine sisältää kosteuttavia ainesosia ja riisistä valmistettua oryzanolia, joka poistaa sähköisyyttä ja vahvistaa hiuksia. Hoitoaineen ansiosta hiukset on helppo kammata.

NIVEA Diamond Gloss -hoitosuihke

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke vähentää oikukkaita hiussuortuvia ja parantaa kammattavuutta. Se silottaa entisestään hiusten pintaa ja lisää kiiltoa. Väritöntä hoitosuihketta on kätevä suihkutella erityistä hoitoa kaipaaviin hiusten kohtiin. Hoitosuihketta käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönausta.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.