Tilanne kuin Yksin kotona -elokuvasta: Perhe unohti vahingossa 5-vuotiaan tytön lentokentälle

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50

Tälle perheelle kävi kuin 1990-luvun Yksin kotona -elokuvasarjassa: he unohtivat 5-vuotiaansa vahingossa lentokentälle!

Video: Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa?

Tämä perhe voisi esiintyä omassa Yksin kotona -elokuvassaan: lomalta palanneet vanhemmat unohtivat epähuomiossa lapsensa Stuttgartin lentokentälle.

1990-luvun Yksin kotona -elokuvasarjassa koetaan samantapainen käänne, jossa perhe ryntää kiireessä lomalennolle ja olettaa nuoren Kevin-poikansa olevan mukanaan. Sama juonikuvio toistuu elokuvasarjan muissa osissa.

Vanhempia ei löytynyt

Muut matkaajat huomasivat 5-vuotiaan tytön harhailevan kentällä itsekseen, kertoo Yahoo. Kuulutuksista huolimatta tytön vanhempia ei löytynyt.

Tyttö toimitettiin poliisiasemalle, mihin lapsen äiti pian soitti. Kävi ilmi, että perhe oli matkannut pois kentältä kahdella autolla. Kumpikin vanhemmista oli olettanut, että tyttö on toisen vanhemman autossa.

Tarina päättyi onnellisesti, kun isä tuli hakemaan 5-vuotiaan kotiin.

"Äiti ja isä unohtivat minut kerran"

Moni tunnistaa tilanteen omasta elämästään. Vanhemmat vakuuttavat, että lapsen hukkaaminen hetkeksi on aivan mahdollista.

– He eivät unohtaneet, he matkustivat erikseen, kumpikin ajatellen, että lapsi on toisella. Sitä sattuu, Kylee-May sanoo Facebookissa.

– Unohdin oman lapseni kerran supermarkettiin, Kylie tunnustaa.

– Unohdin yhden viidestä lapsestani kerran ystäväni kotiin. Näin käy helposti, Cathy sanoo.

Monilla oli kokemusta myös jätetyksi tulemisesta.

– Kyllä, tätä sattuu! Äiti ja isä unohtivat minut kerran, jäin istumaan yksin baseball-kentän ulkopuolelle, Louise sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat