Mainos

Tilan 200. lähetys

Syksyllä 2001 alkanut T.i.l.a. esittelee 200. lähetyksensä kunniaksi otteita vuosien varrella esitetyistä muutoskohteista ja persoonallisista kodeista.


Kodin muutoskohteita on tehty neljän sisustusalan ammattilaisen toimesta. Ideoita kotien muutoksiin ovat antaneet sisustusarkkitehdit Marianne Sundell ja Pirkko-Liisa Topelius sekä sisustussuunnittelijat Helena Karihtala ja Tomi Kouvola. Kaikki ohjelman muutoskohteet tehdään asukkaiden toivomusten mukaan ja sisustajien ammattitaitoa on löytää asukkaiden tyyliin ja budjettiin sopivat ratkaisut, jotka antavat ideoita myös ohjelman katsojille. Kaikkien T.i.l.a. muutoskohteiden kuvat ja tuotetiedot löydät näiltä sivuilta.

Vuosien varrella ohjelmassa on esitelty modernit klassikot ja uuden muotoilun helmet. Viikoittaisessa teema-osassa ovat tulleet tutuksi monet sisustusalan ilmiöt, uutuudet ja tekijät. Myös kaikki klassikot ja Decora-ohjeet löytyvät näiltä sivuilta omista arkistoistaan.

Kuudetta vuotta esitettävän ohjelman jokaiseen jaksoon on kuvattu myös persoonallisia koteja eri puolella Suomea. Kotien asukkaat ovat avanneet ovensa T.i.l.a:n katsojille ja olemme päässeet ihailemaan asukkaidensa näköisiä koteja - olivatpa ne sitten minimalistisia, romanttisia, vaaleita, värikkäitä, moderneja, keräilijäkoteja tai antiikilla sisustettuja. Kaikissa niissä näkyy se, että asukkaat ovat ne oman tyylinsä mukaan sisustaneet

Ohjelman toimittajia ovat Hanna Sumari sekä Laura Ruohola, joka toimii myös ohjelman juontajana.

"Ei ole yhtä oikeaa tapaa sisustaa kotia vaan jokaisessa kodissa näkyy asukkaan persoona. Ohjaajana työni on välittää näiden kotien tunnelma katsojalle. On ollut ilo vierailla näissä sadoissa kodeissa ja tavata niiden ihanat asukkaat", sanoo sarjan ohjaaja Varpu Kuusela-Utriainen.

(T.i.l.a. 21.3.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.