Tiina Jylhän alastonmaalaus komeilee Jylhän ja Tape Valkosen kodin seinällä: "Vaimon pelko on viisauden alku"

Tape Valkonen katsoo Tiina Jylhän maalausta 0:11

Tiina Jylhän mies Tape Valkonen julkaisi Facebook-postauksen, jossa hän katsoo vaimonsa alastonmaalausta ja toteaa muistavansa teoksen äärellä, kuka määrää heidän talossaan kaapin paikan.

Katso yllä video Tape Valkosen ja Tiina Jylhän kotia kaunistavasta maalauksesta!

Kauneusalan yrittäjä Tiina Jylhä, 55, aviomies Tapani "Tape" Valkonen julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän katsoo vaimostaan tehtyä alastonmaalausta.

– Mr. & Ms. Valkonen. Minulla on kuva muistutuksena, kuka talossa määrää kaapin ja jos toisenkin paikan. Ei auta kuin nöyränä laittaa tiskejä koneeseen, mopata lattiaa ja imuroida. Vaimon pelko on viisauden alku (vanha Kiinalainen sananlasku 300 eKr.), Valkonen kirjoittaa postauksessa humoristisesti.


Risto Kajon tekemä alastonmaalaus paljastettiin Helsingin keskustassa sijaitsevan kauneushoitolan avajaisissa vuonna 2016.

– Kyllähän siinä vähän nousi puna poskille, kun taulu paljastettiin. Mutta onhan se näyttävä taulu, Jylhä kommentoi tuolloin maalausta MTV:lle.

– Alastomuus on kuitenkin tuttua minulle, sillä vaadin asiakkaitani riisuutumaan alasti edessäni. Pitäähän minunkin sitten riisuutua. Monet asiakkaat ovat ujoja ja häpeilevät vartaloaan tullessaan vastaanotolle. Tuossa taulussa minä olen nyt sitten alasti.

Lue myös:

    Uusimmat