Mainos

Tiesitkö? Tämän tylsistyneenä piirtelemäsi kuviot paljastavat sinusta

Moni piirtelee kalenterin sivuille tai post-it-lapun kulmaan puhelimessa puhuessaan tai työpalaverissa istuessaan. Ajatuksissa tehdyt piirustukset paljastavat sinusta enemmän kuin arvaisitkaan.

Kun ajatukset ovat tiiviisti keskittyneet itse asiaan, saattavat piirustukset todella syntyä hyvinkin erikoisista aiheista. Viattomat töherrykset voivat kuitenkin paljastaa mielentilastasi isoja asioita.

Mitä raapustuksesi kertovat sinusta? Bright Side listasi yleisimpien aiheiden merkitykset.

Ihmishahmot

Yksinkertaisten tikku-ukkojen raapustelu voi kertoa avuttomuuden tunteesta tai halusta paeta velvollisuuksia. Yksityiskohtaisemmat ihmishahmot kertovat henkisestä epätasapainosta, sekä halusta sulkeutua muilta ihmisiltä.

Henkilökohtaiset ajatukset

Tunnetilojen raapustaminen kirjalliseen muotoon kertoo yleensä vahvasti itsekeskeisyydestä.

Geometriset kuviot

Neliöiden, timanttien ja muiden geometristen kuvioiden piirtäminen kertoo päämäärätietoisuudesta. Piirtäjä tietää, mihin uskoo, mitä tietää ja mihin on menossa. Hän ei pelkää kertoa mielipiteitään. Tällainen henkilö on myös hyvin tarkkaavainen ja harkitsevainen.

Ympyrät

Ympyrät tai ympyrän muotoisten esineiden piirtäminen voi kertoa halusta olla enemmän ihmisten kanssa. Nämä symbolit voivat myös kertoa yksinäisyydestä, ja huomion puutteesta.

Eläimet

Jos raapustat useimmiten eläimiä, kertovat eri eläinlajit mielentilastasi. Esimerkiksi tiikeri tai susi voi olla merkki tukahdutetusta vihasta. Jäniksen tai oravan piirtäminen kertoo puolestaan läheisyyden ja suojelemisen kaipuusta. Leijonan piirtäminen puolestaan kertoo ylemmyyden tunteesta.

Aaltoviivat

Aaltoviivojen, spiraalien ja pyöreiden muotojen piirtely kertovat luonteestasi yllättävän paljon. Sinua eivät haittaa muiden ongelmat ja huolet – todennäköisesti käyt läpi omaa tunne-elämän kriisiäsi.

Nuolet

Ylöspäin osoittava nuoli kertoo, että elämässäsi sillä hetkellä tärkeintä ovat läheisesi. Alaspäin osoittava nuoli kertoo sinun keskittyvän sillä hetkellä puolestasi itseesi. Vasemmalle osoittava nuoli kertoo sinun pohtivan menneisyyttä, ja oikealle osoittava nuoli merkitsee puolestaan tulevaisuuteen katsomista.

Tähdet

Tähtien piirtäminen kertoo huomionhalusta. Jos piirtämässäsi tähdessä on paljon sakaroita tai ne ovat kaukana toisistaan, voi se kertoa masennuksesta.

Kukat, aurinko ja pilvet

Nämä symbolit kertovat sinun olevan tyytyväinen tilanteeseesi. Voi myös olla, että olet erityisen innoissasi jostain tulevasta tapahtumasta. Olet todennäköisesti optimisti.

Ristit

Ristien piirtäminen voi kertoa syyllisyyden tunteesta. Voi myös olla, että mieltäsi painaa jokin ongelma.

Pienet talot tai laatikot

Symmetriset muodot kertovat rakkaudesta järjestykseen, suunnitteluun ja harkitsevaisuuteen. Tiedät, mitä haluat, etkä pelkää kertoa todellisia tunteitasi.

Shakkilauta

Shakkilaudan piirtäminen kertoo, että olet elämässäsi epämiellyttävässä tilanteessa. Se voi myös olla merkki epävarmuudesta oman elämäsi suunnan suhteen.

Hunajakennot

Halajat rauhaa ja harmoniaa elämääsi. Toivot järjestystä arkeesi. Saatat myös haaveilla oman perheen perustamisesta.

Nyt kun tiedät, mitä muistilapun kulmaan piirtämäsi kuviot kertovat sinusta, voitkin opetella käyttämään muistilappuja oikeaoppisesti:

0:33

Lähde: Bright Side

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.