Tiesitkö Googlen tiedostosovelluksen? Sai nyt merkittävän päivityksen

Googlen tiedostosovellus Files Go on saanut merkittävän päivityksen. Sen mukana sovellus saa kolme uutta ominaisuutta, joista merkittävin on Google Kuvat -palvelun integraatio. Files Go -sovelluksella voi hallinnoida oman Android-laitteen tallennustilaa ja tarkastella tiedostoja.

Files Go -sovelluksen kolme uutta ominaisuutta:

  • Tiedostojen haku: Files Go -sovelluksen kautta käyttäjä voi hakea tiettyä tiedostoa puhelimesta tiedostonimen perusteella. Hakutuloksia voi myös rajata muun muassa tiedostomuodon, koon tai ajankohdan perusteella.
  • Google Kuvat -integraatio: Sovellus ehdottaa automaattisesti kuvien ja videoiden poistamista, kun ne on varmuuskopioitu Google Kuvat -sovelluksen pilvipalveluun. Kaikki tiedostot voi siirtää kerralla, mutta toki tärkeät tiedostot voi jättää poistamatta puhelimen muistista.
  • Kahteen kertaan olevien tiedostojen sijainnit: Files Go tunnistaa, mikäli sama tiedosto löytyy puhelimesta kahteen kertaan. Files Go saattaa ehdottaa toisen tiedoston poistamista, mutta nyt Files Go osaa näyttää myös tiedostojen sijainnit.

Päivitetyn Googlen Files Go -sovelluksen voi ladata Googlen Play-kaupasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja