Tiedossa parin päivän reissu? Pakkaa kevyesti näiden vinkkien avulla

Onko sinulla vaikeuksia saada matkalaukkua kiinni, vaikka olet lähdössä vain lyhyelle matkalle? Pakkaa kevyesti seuraavilla vinkeillä!

Työ- tai viikonloppureissu tai muu vastaava parin päivän matka tarkoittaa, että matkalaukusta pitäisi osata karsia kaikki turhat tavarat pois. Lue vinkit, joiden avulla osaat keskittyä olennaiseen ja saat kaiken mahtumaan yhteen matkalaukkuun.

1. Tee lista

Mieti, mihin olet menossa ja kirjoita sitten ylös kaikki, mitä olet suunnitellut ottavasi mukaan matkallesi. Keskity ensin matkan kannalta olennaisimpiin tavaroihin. Jos esimerkiksi olisit lähdössä rantalomalle, tarvitsisit mukaasi ainakin uima-asun ja aurinkovoidetta.

2. Minimoi perustarvikkeet

Pakkaa yläosista mukaan pari t-paitaa, yksi pitkähihainen ja huppari. Tällä yhdistelmällä voit vaihdella vaatekerroksien määrää sään muuttuessa. Kannattaa valita vaatteet väreiltään toisiinsa sopiviksi, jotta voit yhdistellä niitä joustavasti. Huppari kannattaa pukea matkalle päälle, jotta se ei vie tilaa matkalaukussa.

3. Pakkaa alusvaatteet

Säästääksesi tilaa, pakkaa vain alusvaatteet, joita tarvitset: viikonloppureissua varten kolme paria alushousuja, kaksi paria sukkia ja rintaliivit. Paksun pyjaman sijaan pakkaa kevyempi yöasu. Pue lempifarkkusi päälle autoon tai lentokoneeseen ja pakkaa toinen housupari, hame tai mekko matkalaukkuun.

4. Pakkaa kengät, jotka sopivat joka tilanteeseen

Pakkaa yksi pari mukavia, monikäyttöisiä kenkiä, jotka sopivat niin päivään kuin iltaan. Jos tiedossa on muodollisempi iltatilaisuus, pakkaa vielä juhlakengät tai jos aiot viettää paljon aikaa ulkona, pakkaa mukaan sään mukaiset jalkineet. Pakkaa kengät muovipussiin, jotta ne eivät sotke vaatteitasi.

5. Matkakokoiset hygieniatarvikkeet

Hygieniatarvikkeita minikokoisena löydät monesta kaupasta ja apteekista. Jos et voi elää ilman tiettyä kasvojenpesuainetta tai shampoota, osta tyhjä matkakokoinen pullo ja täytä se lempituotteellasi. Täysikokoisilla pulloilla ei ole järkeä täyttää matkalaukkua, jos reissusi kestää vain muutaman päivän.

6. Asusta kevyesti

Ota mukaan vain pari korua ja huivi tai muu sellainen asuste, joka sopii muiden pakkaamiesi vaatteiden kanssa hyvin yhteen.


(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Real Simple

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja