Thing for the Bling -bloggaaja: Muodissa ei ole mitään sääntöjä!

AVAn Muotitietoinen-sarjassa muotibloggaajat toteuttavat katsojien tyylien päivityksiä ja antavat vinkkejä pukeutumiseen, säväyttävästä asustamisesta vaatekaapin klassikoihin. AVA esittelee ohjelman muotibloggaajat!

AVAn Muotitietoinen-sarjassa tavataan viisi suomalaista muotibloggaajaa. Tutustu Thing for the Bling -blogin kirjoittajaan Teemu Blingiin.

Nimi: Teemu Bling

Ikä: 20

Tausta: Muotibloggaaja ja freenlance-toimittaja.

Miten päädyit muotibloggaajaksi? Blogini alkoi noin kaksi ja puoli vuotta sitten. Päädyin bloggaamaan oikeastaan siksi, kun muoti ja kirjoittaminen ovat kiinnostaneet minua todella kauan. Bloggaaminen yhdisti nämä kaksi intohimoani. Kun löysin blogimaailman, tuntui luontevalta aloittaa omakin blogi. Nyt olen Costume-lehdessä töissä.

Kuvaile tyyliäsi? Tyylini on aika kokeileva, siinä kohtaavat kaksi erilaista tyylisuuntaa. Tykkään paljon skandinaavisesta, pelkistetystä ja minimalistisesta tyylistä. Toinen kiinnostava tyylisuunta on koristeellinen bling bling -juttu, mikä tulee enemmän asusteissa esille. Tykkään näyttävistä statement-koruista. Olen ymmärtänyt, että yksinkertaisen ja over the top -tyylin voi ihan hyvin yhdistää. Jokainen tekee oman tyylinsä, eikä muodissa ole mitään sääntöjä!

Mikä on lempibrändisi? Minulla on hirveän paljon suosikkibrändejä, mutta tykkään todella paljon Versacesta – erityisesti Gianne Versacen 1980-luvun töistä – siinä on mielestäni aina jotain tosi hauskaa. John Gallianon töistä pidän myös.

Mistä saat inspiraation pukeutumiseen? Kulutan paljon muotiblogeja ja netissä olevaa muotimediaa. Muotilehdistä luen esimerkiksi British Vogueta ja Harper’s Bazaaria. Saan ideoita myös jokapäiväisestä elämästä. Käyn paljon kirpputoreilla ja second hand -liikkeissä. Tutkin mennyttä muotia, se kiinnostaa paljon. Sen ei tarvitse olla edes kovin kaukaa, vaan se voi olla vaikka 2000-luvun alusta.

Lempivaatteesi/asusteesi? Olen pienten clutch-laukkujen suuri fani. Laukuissa on ihaninta se, että voit olla kumpaa sukupuolta vain ja minkä kokoinen vain – pystyt aina tarttumaan laukkuun!

MUOTITIETOINEN AVAlla maanantaisin 12. marraskuuta klo 21 alkaen.

AVA

Kuvat: AVA, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat