Mainos

Teuvon suunnitelma: Väinölänkatu

Käpylä on asuinalueena yksi suosikeistani. Piha tässä kohteessa ei kyllä ole parasta, mutta menettelee. Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa ja näkymät ovat suht hyvät, ei liian vieri viereen rakennettua.

Asunto on sisustettu mukavasti voimakkailla väreillä, mutta hiukan liian ahtaasti. Asunto kaipaa ensisijaisesti stailausta ja kalusteiden uudelleen järjestelyä, jotta saadaan lisää tilan tuntua. Tässä kolmiossa ei ole paljon neliöitä, mutta asunto näyttää isommalta. Sisääntulo eli eteinen vie kyllä suurimman osan budjetista, se on liian ahdas ja liikaa tavaraa roikkui naulakossa. Eteisestä poistaisin naulakon ja kaapit, tilalle peili ja säilytys laatikoita sekä paikka kengille. Naulakko siirretään seuraavaan kaappiin.

Eteisen ja keittiön välinen tila saa uuden kaapin, mutta sohva jää entiselle paikalle ja ikkunaan uudet verhot. Keittiöön vaihdetaan uudet kaakelit vain osittain, jotta kaakelit ovat samanlaiset koko alueella.

Maalausta kaipaavat vain eteinen, keittiö sekä niiden välinen huone. Ruokailuhuoneeseen vaihdetaan uudet vihertävät boordit sekä vihertävät verhot.

Olohuoneesta poistaisin ison hyllykokonaisuuden, jonka vitriinit siirtäisin ruokailuhuoneen kumpaankin kulmaan. Olohuoneen punainen sohva ikkunan eteen ja musta nojatuoli sohvan paikalle sekä punainen kaappi hyllykön tilalle ja sen päälle taulu-tv. Olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen luonnonvalkoiset verhot ja vaaleat matot.

Loput ylimääräiset tavarat siivotaan ja pakataan pois. Vihreitä esineitä käytän somistukseen.

Valkoinen Tikkurilan maali seiniin on L503.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.