Teuvo Teräväinen lisätty NHL:n koronalistalle – TSN: Suomalaistähdellä tartunta

3:52
Kevin Lankinen debytoi, Aleksander Barkoville 0+2 ja Kasperi Kapanen säväytti – Tulosruutu paketoi yön NHL-kierroksen tapahtumat.

Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen on lisätty jääkiekon NHL:n koronaprotokollalistalle. TSN:n toimittajan Frank Seravallin mukaan Teräväisellä on koronatartunta.  

Pääkuvan videolla kuvaa keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksen huippuhetkistä. 

Hurricanesin ja Nashville Predatorisin välinen ottelu, joka piti pelata Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä, jouduttiin tiistaina perumaan Carolinan miehistössä ilmenneen koronatapauksen takia

Tämän jälkeen NHL:n koronalistalle ilmestyi Teuvo Teräväisen, Jordan Martinookin, Jaccob Slavinin ja Warren Foegelen nimet jo siellä ennestään olleen Jordan Staalin lisäksi. 

Listaan on kirjattu pelaajat, jotka ovat sivussa joukkueidensa arkitoiminnasta koronaviruspandemiaan liittyvien protokollasyiden takia. Listalle päätyminen ei siis tarkoita välttämättä koronatartuntaa, vaan kyse voi olla esimerkiksi myös lähikontaktista johtuvasta karanteenista. 

TSN:n toimittaja Frank Seravallin mukaan kaikilla viidellä edellä mainitulla pelaajalla on koronatartunta, myös Teräväisellä. 

Teräväinen loukkaantui Carolinan edellisessä ottelussa Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind'Amour ei tuolloin kertonut tarkempaa arviota suomalaistähden vamman laadusta. 

Juttuun lisätty Seravallin tieto tartunnoista klo 7.44. Samalla otsikkoa on muokattu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja