Teuvo Teräväinen pisti häikäisevän syöttöklinikan pystyyn – suomalaisvahti loukkaantui

Teuvo Teräväinen pisti huiman syöttöklinikan pystyyn – näitä passeja kelpaa ihastella 1:29
Katso: Teuvo Teräväinen jakeli näyttäviä namupasseja yön NHL-kierroksella. (Video: NHL.com)

Teuvo Teräväinen oli ilmiliekeissä, kun hänen edustama Carolina Hurricanes löi Colorado Avalanchen maalein 5–2.

Teräväinen jakeli namupasseja läpi ottelun ja keräsi yhteensä neljä syöttöpistettä.

Carolina otti ohjakset käsiinsä jo avauserässä, kun joukkueen tshekkihyökkääjä Martin Necas takoi hattutempun hieman alle 17 minuutissa.

Colorado sisuuntui kuitenkin erän lopulla ja teki hämmästyttävästi kaksi maalia viiden sekunnin sisällä toisistaan, kun Zach Parise ja Samuel Girard toivat vierailijat maalin päähän.

Toisessa erässä Carolinan maalin suulle luisteli Antti Raanta, joka piti maalinsa puhtaana erän aikana ottaen yhdeksän torjuntaa. Erän jälkeen Raanta joutui kuitenkin jättämään kaukalon loukkaantumisen vuoksi ja Pjotr Kotshetkov palasi tolppien väliin.

Carolina vei ottelun lopulta 5–2.

Teräväisen lisäksi pisteille pääsi myös Sebastian Aho, joka sai yhden syöttöpisteen. Teräväisellä on nyt kasassa 34 tehopistettä 50 ottelusta. Aholla tehopisteitä on jo 56.

Coloradon Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen ja Joel Kiviranta jäivät ilman tehopisteitä.