Teuvo Loman toteutti unelmansa

MTV3:n Pientä pintaremonttia -sarjasta tutun sisustaja Teuvo Lomanin HietaKari Designille suunnittelemat suihkuseinät tuovat kylpyhuoneen aidosti osaksi sisustussuunnittelua.

Lomanin suunnittelema mallisto sisältää pelkistetysti kuviomaalattuja suihkuseiniä ja -nurkkia. Lisäksi mallistoon kuuluu silkkipainettuja suihkuseiniä, joita koristavat antiikin ajoilta tutut figuurit. Aivan uudenlainen suihkutilan elementti myös on peilistä valmistettu suihkuseinä.

– Peili on oiva tilanjakaja ja erinomainen apu esimerkiksi partaa suihkussa ajettaessa, Loman selittää.

Värit-sarjaa valmistetaan kuudessa värissä, mutta tilauksesta sitä on saatavilla myös muissa väreissä. Kuviolliseen suihkuseinään voi nykytekniikan avulla myös painattaa mitä tahansa, esimerkiksi lasten tai lemmikin valokuvan.

– Muutakin mallistoa on myöhemmin tulossa, nyt aloitin vähän yksinkertaisemmalla linjalla, Loman paljastaa.

Koti viimeistellään vessaa myöten

Loman kertoo, että sisustaminen on tullut rytinällä osaksi myös kylpyhuoneiden suunnittelua: ihmiset haluavat vessaa myöten viimeistellyn kodin.

– Ensin oli keittiö, josta piti saada viihtyisän ja hienon näköinen. Ihmiset kuitenkin viettävät myös vessassa paljon aikaa ja haluavat, että sekin miellyttää silmää. Nyt janotaan väriä ja sitä minun suunnittelemani sarjat tarjoavat, Loman toteaa.

Sen lisäksi, että Lomanin ja Hietakari Designin yhteistyö jatkuu edelleen, tullaan Lomanin suunnittelemia sisustusratkaisuja näkemään tulevaisuudessa myös muiden projektien yhteydessä.

– Olen jo neljä vuotta tehnyt sisustussuunnittelijan työtä päätyökseni. Nykyään asiakkaita on melkein jonoksi asti ja kokoajan on jokin hanke käynnissä. On upeaa voida toteuttaa unelmaansa, Loman hehkuttaa.

Tuotteet esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa Habitare-sisustusmessuilla 9.-13.9.2009.

Teksti: Anna Huuhtanen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat