Potkua riittää – LG G5:n suorittimen tehot paljastuivat

LG:n ensi viikolla esiteltävä seuraava lippulaivapuhelin G5 tulee yltämään kevään tehokkaimpien Android-puhelimien kastiin. Laitteen tietoja on nyt paljastunut GeekBench-testisovelluksen kautta.

LG G5:n järjestelmäpiiriksi on tulossa Qualcommin tämän hetken tehokkain malli, Snapdragon 820. Tämä neliydinsuorittimella varustettu piiri löytynee myös monista muista tämän vuoden huippupuhelimista. G5:ssä suorittimen tukena on neljä gigatavua RAM-muistia, mikä myös vastannee monia muita tulevia Android-lippulaivoja.

Mallinumerolla LG-F700S tunnistautuva laite löytyi GeekBenchin tietokannasta. Asiasta uutisoineen GMSArenan mukaan kyseessä on juuri LG G5, sillä edeltävät LG:n lippulaivamallit G4 ja V10 olivat mallinumeroiltaan vastaavasti F500 ja F600. S-kirjain mallinumeron lopussa kertoo, että kyseessä on korealaiselle operaattorille, SK Telecomille, tarkoitettu versio.

Muita odotettuja teknisiä ominaisuuksia G5:lle ovat 5,6-tuumainen, 2560 x 1440 pikselin näyttö sekä kahdeksan ja 20 megapikselin kamerat. Lisäksi, vaikka puhelimen virallisen julkistuksen on määrä tapahtua vasta ensi viikon lopulla, ehti LG jo esitellä ensimmäisen lisävarusteen, eli suojakotelon G5:lle. Sen erikoisuutena on näyttöä suojaavan kannen ritilärakenne, joka mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen kantta avaamatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja