Mainos

Potkua riittää – LG G5:n suorittimen tehot paljastuivat

LG:n ensi viikolla esiteltävä seuraava lippulaivapuhelin G5 tulee yltämään kevään tehokkaimpien Android-puhelimien kastiin. Laitteen tietoja on nyt paljastunut GeekBench-testisovelluksen kautta.

LG G5:n järjestelmäpiiriksi on tulossa Qualcommin tämän hetken tehokkain malli, Snapdragon 820. Tämä neliydinsuorittimella varustettu piiri löytynee myös monista muista tämän vuoden huippupuhelimista. G5:ssä suorittimen tukena on neljä gigatavua RAM-muistia, mikä myös vastannee monia muita tulevia Android-lippulaivoja.

Mallinumerolla LG-F700S tunnistautuva laite löytyi GeekBenchin tietokannasta. Asiasta uutisoineen GMSArenan mukaan kyseessä on juuri LG G5, sillä edeltävät LG:n lippulaivamallit G4 ja V10 olivat mallinumeroiltaan vastaavasti F500 ja F600. S-kirjain mallinumeron lopussa kertoo, että kyseessä on korealaiselle operaattorille, SK Telecomille, tarkoitettu versio.

Muita odotettuja teknisiä ominaisuuksia G5:lle ovat 5,6-tuumainen, 2560 x 1440 pikselin näyttö sekä kahdeksan ja 20 megapikselin kamerat. Lisäksi, vaikka puhelimen virallisen julkistuksen on määrä tapahtua vasta ensi viikon lopulla, ehti LG jo esitellä ensimmäisen lisävarusteen, eli suojakotelon G5:lle. Sen erikoisuutena on näyttöä suojaavan kannen ritilärakenne, joka mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen kantta avaamatta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.