Mainos

Testaa, kuinka pitkään pystyt maratonkatselemaan sarjoja! Viikonloppuna ainutlaatuinen mahdollisuus katsoa sisältöjä maksutta

Viikonloppuna on tarjolla harvinaista herkkua, kun kaikki C Moren sisällöt, myös formulat, ovat katseltavissa maksutta.

On taas tullut se aika vuodesta, kun voi luvan kanssa käpertyä sohvalle viltin alle katselemaan suosikkisarjojaan – miksei useampaakin jaksoa putkeen.

Yhdysvaltalainen Alejandro "AJ" Fragoso vei tämän pykälän verran pidemmälle rikkoessaan Guinnessin maailmanennätyksen pisimmästä TV-maratonista uskomattomalla 94 tunnin yhtäjaksoisella suorituksella. Fragoso käytti aikaansa muun muassa katsomalla Game of Thronesia.

Kilpailun säännöt olivat selkeät:

1. Älä riko katsekontaktia TV:n kanssa

2. Kilpailijoilla on oikeus tunnin välein viiden minuutin taukoon, joka tuplaantuu käyttämättömänä

3. Muutamaa sanaa pidemmät keskustelut ovat kielletty

Nyt sinullakin on huikea mahdollisuus kokeilla tätä haastetta kotona, sillä C Moren suoratoistopalvelu cmore.fi on maksuton ensi viikonloppuna perjantaista 27. syyskuuta sunnuntaihin 29. syyskuuta asti. Se tarkoittaa yhteensä 72 tuntia aikaa katsoa haluamaasi viihdettä – ja sitähän löytyy.

C Moresta löytyy läjäpäin leffoja, sarjoja ja huippu-urheilua jokaiseen makuun. Voit ahmia juuri viidennen kauden aloittaneen Peaky Blindersin kaikki kaudet putkeen, katsoa perään Krista Kososen tähdittämän kansainvälisen jättituotannon Bulletsin ja aikaa jää vielä useammalle elokuvalle ja formuloiden Venäjän GP:lle sekä aika-ajoille. Vai onko enemmän realityfiilis? Katso Keeping Up with the Kardashianeiden uusimmat kaudet tai hyppää mukaan Love Islandille. Sinä päätät.

Aloita maksuton kokeilu täältä!

Cmore.fi:n maksuttomaan kokeiluun osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Jos Total-tilausta ei lopeta viimeistään sunnuntai-illan päätteeksi, jatkuu tilaus normaalihintaisena.

Lue myös:

    Uusimmat