Tesoman murhamysteeri – Pakeniko perheenisä veitsimiestä? Vinkkimiehet Petrin murhapaikalla

16:40

Kuka murhasi kahden lapsen isän Petri Salosen Tampereen Tesomalla puolitoista vuotta sitten – ja miksi? Oliko Salosen kohtalona vain olla väärässä paikassa väärään aikaan?

MTV Uutisten Vinkkimiehet, rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen, ovat sarjan erikosjaksossa Tesomaa piinaavan murhamysteerin jäljillä.

40-vuotias Salonen surmattiin teräaseella kevyen liikenteen väylälle 28.12.2014, kun hän oli palaamassa tupakanhakureissulta kotiinsa.

Tapauksen tutkinnassa on pitkään etsitty kolmikkoa, joka taltioitui läheisen liikekeskuksen valvontakameraan surmailtana.

Lisäksi silminnäkijät ovat nähneet "huppariporukan" kevyen liikenteen väylällä juuri ennen murhaa.

Rikoskomisario Jari Kinnunen kertoo videolla Tesoman murhan tutkinnasta ja suuresta tietomäärästä, jota poliisi parhaillaan käy läpi henkirikokseen liittyen. Poliisilla on myös hallussa murha-aseena ollut veitsi.

Vinkkimiehet kysyvät Kinnuselta murhapaikalla muun muassa, pakeniko Petri Salonen veitsimiestä ennen kuin murha tapahtui.

Vinkkimiehet on noin parin viikon välein MTV.fi:ssä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen vaihtavat mielipiteitään rikos- ja oikeusalan ajankohtaisista aiheista ja toisinaan haastattelevat alan vaikuttajia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja